ELISE- A TERMÉSZETES SZÉPSÉG ŐRZŐJE

Estimated read time 8 min read
elise_logo
Elise Natural Beauty logója

Létezik egy magyar márka mely a tudatos nők jegyében született, ahol is egy értékesítésben nagy tapasztalattal rendelkező hölgy létrehozta saját márkáját, az Elise Natural Beautyt. Ezzel egy nagy álma vált valóra, melyet barátai is szívből támogattak, ezzel létrehozva az Elise közösséget. A hölgy neve Prím Erzsébet, neki köszönhetőek ezek a natúr kozmetikumok,valamint a gyógynövény alapú élelmiszerek. A termékeket Magyarországon gyártják, magas szintű gyártástechnológia folyamán.

 

elise_prim_erzsebet
Prím Erzsébet

Az Elise közösség tagjai hisznek abban, hogy termékeikkel segíthetik a külső és belső szépség kialakulását. Hisznek a természet gyógyító erejében, ezáltal azokban a natúr anyagokban is melyekből felépülnek termékeik. A termékpaletta folyamatosan bővül. 100%-ig természetes anyagogból készült az Elise, mely nagyon hatékonyan segít a mindennapos problémákba, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Fontos kiemelnem, hogy szuper áron elérhetőek ezek a termékek, de 20%-os törzsvásárlói kedvezményben is
részesülhetsz. De ez mind semmi! Ugyanis te is tagja lehetsz az Elise Natural Beauty közösségnek, ahol további kedvezmények várnak rád, vagy csatlakozhatsz ajánlói programjukhoz, ahol plusz pénzkeresetben részesülhetsz. További infó itt: Csatlakozási lehetőség

elise_kozosseg

Milyenek az Elise termékek?

 

– Parabén mentesek, helyettük természetes tartósítószereket tartalmaznakelise_termekek

– Nem tartalmaz szintetikus színező anyagokat, ehelyett természetes anyagú növényi színező anyagokat tartalmaz

– SLS (sodium laureth sulfate) mentes. Bőrbarát, habképző anyagok biztosítják a habzást

– Természetes növényi illóolajokat érezhetsz a termékekben

– Természetes anyagú termékek, magas növényi hatóanyagúak

– 100% termékgarancia mindenre

– Állatokon nem tesztelték őket

– Értékes növényi zsírok és olaj felhasználásával készültek

– Kőolajszármazékoktól/parafintól mentesek

– Szuper ár-érték arány

 

Termékkategóriáik melyek között te is megtalálhatod a számodra megfelelőt:

 

Natúrkozmetikumok: Arckrémek, Arctisztítók, Testépolás, Hajápolás, Testolajok, Szájápolás, Spa termékek, Kézműves szappanok, Napozó termékek, Babaápolás

 

Elise Extra Food:  ezek tápanyagban dús élelmiszerek, melyek koncentráltan tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, növényi rostokat

 

Herba Dei termékcsalád:  szájvizek, ecsetelők, bőrregeneráló, körömregeneráló termékek gyógynövény kivonatokkal

Magic termékcsalád:  kollagén tartalmú termékek, természetes illóolaj alapú termékek

 

Ugyanakkor mindig találhatóak Akciós csomagok a weboldalon, Csomag ajánlatok, Kiegészítő termékek, és Promóciós termékek

 

HIDRATÁLÓ  TESTÁPOLÓ  MINDEN  BŐRTÍPUSRA

Ez a testápoló valóban a rohanó hétköznapok egyik legjobb eszköze, ha száraz a bőröd, ugyanis valóban aelise_testapolozt nyútja ami le van róla írva: azonnal beszívódik a bőrbe. Bármikor mikor úgy érzed száraz a bőröd, bekened magad és már mehetsz is, ugyanis nem hagy zsíros érzetet a bőrödön, nem keni össze a ruhádat, nem tömíti el a bőr pórusait. 100%-ig természetes és organikus összetevőket tartalmaz, így az érzékeny, esetleg ekcémás, pikkelysömörös bőrűeknek is segítséget nyújthat ez a testápoló.

Tarmalmaz shea vajat, szőlőmagolajat, E-vitamint, kamillát, algakivonatot.

Nekem nagyon tetszett az illata, ugyanis ne maz a szokványos illat fogadott, mint a legtöbb testápolónál. Neki ilyen grapefruit, szőlő illata van. Miután felkened a testépolót egy ideig érezni csak ezt az illatot, utána átcsap egy természetes illatba, mivel nem tartalmaz mesterséges illóolajokat, csak természetest, így ez folyamatosan elhaványul. Lágyan hidratálja a bőrt, a normál és száraz bőrnek kíváló segítség. Akinek nagyon-nagyon száraz a bőre, annak lehet, hogy több alkalommal kell kenni, hisz ez nem egy zsíros krém. 150ml-es kiszerelésben kapható

Elise testápoló

NAPPALI  ARCKRÉM  NORMÁL  ÉS  KOMBINÁLT  BŐRRE

Számomra ez a teelise_nappali_normal_arckremrmék nappalra, smink alá kiváló volt, ugyanis gyorsan beszívódott, nem volt se túl zsíros az arcom tőle, se túl száraz. Nappal ugyebár jövünk-megyünk, kivagyunk téve a külső hőmérsékletnek, mi magunk is izzadunk. Ez az arckrém azért
is szuper annak akinek normál vagy kombinált a bőre, T-zonában zsírosabb, mert ez kiegyenlíti mindenhol a bőr állapotát.
Megtalálható benne a shea vaj, mikroalga, E-vitamin, olívaolaj, szőlőmagolaj.

Fontosabb alkalmazási lehetőségek és akiknek segítséget nyújthat a termék: száraz bőr esetén, akik ekcémával vagy pikkelysömörrel küzdenek, allergiás bőrtünet esetén, gyulladás esetén, borotválkozás után.

Szintén 100%-ig természetes, organikus hatóanyag tartalommal bír a termék.

50ml-es kiszerelésben kapható.

Ennek a krémnek nagyon friss, üde citrusos illata van, szinte a lelkemet is felfrissíti mikor érzem a bőrömön ezt az illatot.

Elise Nappali arckrém, normál és kombinált bőrre

 

ÉJSZAKAI  RÁNCTALANÍTÓ  ARCKRÉM  MINDEN  BŐRTÍPUSRA
elise_ejszakai_arckrem

Ránctalanító, bőrfiatalaító, hidratáló éjszakai krém algával, zöld teával, alma őssejttel, shea vajjal, olívaolajjal, E-vitaminnal, koffeinnel. Az Elise a díjnyertes PhytoCell  Tech alma őssejtet hatóanyagot használja fel saj

át termékeibe. Illata ennek nem olyan friss mint a többinek, ebbe ahogy megnézzük sok és karakteresebb illattal rendelkező hatóanyagok vannak. A krém színe barna színű, nagyon meglepődtem az első használatkor. Olyan mint egy barnító krém. Persze nem barnít. A terméket 45 év feletti hölgyeknek ajánlom, ugyanis a fiatalabb bőr még nem igényli ezt a magas hatóanyag tartalmat.

50ml-es kiszerelésben kapható. Az állaga nem olyan kenőcsös, hanem picit lágyabb, vizesebb az anyag. Könnyű eloszlatni az arcon a krémet. Nekem picit ragacsosabb érzet  maradt utána, mint a többi krém után. De lehet azért is mert ez éjszakai arckrém.

Elise Éjszakai ránctalanító krém

 

NAPPALI  ARCKRÉM SZÁRAZ ÉS ÉRZÉKENY BŐRRE

Ezt a krémet szó szerint imádtam. Szinte csodát tett az arcbőrömmel. Szuperül hidratálta és olyan egyelnetes lett a bőröm tónusa tőle. Miutána felkentem gyorsan beszívódott. Mikor nagyon hideg és száraz volt az idő, akkor smink alá is használtaelise_nappali_szarazm. De rájöttem, hogy éjszakára ez nagyon jó az arcomnak, mert  nagyon gazdag hatóanyagokban a krém és nagyon jól hidratál. Szinte szemmel látható volt, hogy az arcom púderesebbé és teltebbé vált tőle. Nem éreztem soha, hogy kevés vagy túl sok lett volna a krém. Hatóanyagai között üdvözölhetjük a szőlőmagolajat, shea vajat, E-vitamint, mikroalga tartalma is van.
Szintén 100%-ban természetes, organikus hatóanyagokat tartalmaz, mint a többi termék is.

Fontosabb alkalmazási lehetőségek és akiknek segítséget nyújthat a termék: száraz bőr esetén, akik ekcémával vagy pikkelysömörrel küzdenek, allergia esetén, gyulladás esetén, borotválkozás után.

Nagyon lágy, természetes illattal rendelkezik. Az állaga picit sűrűbb mint a többi, de ez azért is lehet, mivel szárazabb bőrre javasolt.

Kiszerelése 50ml. Elise Nappali arckrém, száraz és érzékeny bőrre

Az Elise Natural Beauty termékeit megtalálhatod az alábbi linkeken:

 

ELISE Weboldala

 

ELISEbeauty Facebook

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek