Braun Styling termékek

Estimated read time 7 min read

Braun Styling termékek

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készleteinek segítségével a férfiak könnyedén kifejezhetik igazi énjüket.

 

A Braun felismerte, hogy a férfiak szeretnék a lehető leggyorsabban elérni a számukra tökéletes megjelenést, melynek fontos részét képezi a hatékony és egyszerű szőrtelenítés is, ezért –termékeiket továbbfejlesztve – létrehoztak négy új többfunkciós szőrzeteltávolító készletet.  A továbbfejlesztett termékek között már két szakállvágógép is megtalálható, melyek akár 39-féle precíziós hosszbeállítással biztosítják a precizitást a tökéletes szakáll kialakításához. A Braun új Styling termékei olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a férfiak a lehető leggyorsabban érhessék el a kívánt eredményt a haj, az arc és a test teljes területén.

 MGK3080 9in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet 5.

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készlet:

MGK3080 9in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet 4.

  • Braun MGK3020 6 az 1-ben arcszőrzet- és hajvágó készlet

Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

  • Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet Gillette Body testborotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 14 999Ft

  • Braun MGK3060 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet Gillette Fusion Proglide borotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 17 999 Ft

  • Braun MGK3080 9 az 1-ben nyíró a precíz formázáshoz, tetőtől talpig –Gillette Fusion Proglide borotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 18 999 Ft

  • Braun BT3020 szakállvágó 20-féle hosszbeállítással szakállvágó fésűvel

Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

  • Braun BT3040 szakállvágó 39-féle hosszbeállítással 2 szakállvágó fésűvel és Gillette Fusion Proglide

Ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft

 

A Braun Styling termékeit megbízhatóságuk, többfunkciós kialakításuk, tökéletes német kivitelezésük és a kiváló teljesítményük miatt férfiak milliói használják világszerte, hiszen ezek a termékek teljes mértékben kielégítik a modern férfiak igényeit. A Braun termékeit tartós használatra tervezték; a vágópengéik élesek maradnak és újratölthető akkumlátoraik egyenletes teljesítményt nyújtanak a termék teljes élettartama alatt*, garantálva a tökéletes szőrtelenítés élményét.

A termékek főbb jellemzői és előnyei:

 

  • A Braun felismerte, hogy a férfiak szeretnék arcszőrzetüket is saját stílusuknak megfelelően alakítani, kifejezve ezzel igazi énjüket. Az új Braun többfunkciós szőrzeteltávolító készleteket úgy tervezték, hogy – a négy cserélhető vágófésű és az akár 60 perces* működési idő segítségségével – remekül alkalmazkodjon a férfiak igényeihez.
  • MGK3040 7in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

A Braun 3 többfunkciós szőrzeteltávolító készletét és BT3040 szakállvágó készülékét a leghatékonyabb Gillette technológiával rendelkező borotvákkal egészítette ki, hogy a férfiak számára minden szükséges eszköz elérhető legyen egy készletben a hatékony borotválkozáshoz. A Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet egy Gillette Body borotvát is tartalmaz, amelyet kifejezetten férfi testhez fejlesztettek ki. Braun BT3040 szakállvágó készülék, a 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet és az 9 az 1-ben többfunkciós szőrzeteltávolító készlet Flexball technológiával rendelkező Gillette Fusion Proglide borotvával egészült ki, mely maximálisan igazodik a bőr kontúrjához még a nehezen elérhető területeken is. A Braun minőségi termékeit a pontos német mérnöki munkának köszönheti, ennek megfelelően mindig hűek maradnak a Braun letisztult, egyszerű formáihoz, valamint a funkcionális és elegáns megjelenéshez.

 

Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készletek:

 

  • A Braun legújabb vágóelemeit úgy alakították ki, hogy azok élesek maradjanak teljes élettartamuk* alatt. Ezáltal a formázás precíz lesz és minimalizálja a feszítő és húzó érzést a nagyobb komfort érdekében.

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készleteinek segítségével a férfiak a kezükbe vehetik az irányítást és saját stílusuknak megfelelően formázhatják arcszőrzetüket függetlenül attól, hogy a precíziós vágást vagy egyedi formázást választanak. A hatékony Ni-MH újratölthető akkumlátorok akár 60 perces** vezeték nélküli teljesítményt nyújtanak.

  • Braun 9 az 1-ben (MGK3080) modelljei Wet&Dry technológiával rendelkeznek, azaz 100%-ig vízállóak, ezáltal biztonságosan használhatóak zuhanyzás közben és könnyen tisztíthatóak folyó víz alatt, ezáltal gyors és problémamentes szőrtelenítést biztosítanak a férfiak számára.

 

http://www.braun.hu/hu-hu/male-grooming/stylers-and-trimmers/multi-grooming-kit

 

Szakállvágó

 

Braun szakállvágó készülékek:

 

  • Az új Braun szakállvágó gépek intelligens precíziós fésűvel rendelkeznek, amik lehetővé teszik az optimális hosszúság beállítását borotválkozás közben. A pengék kialakításától függően a férfiak akár 39-féle precíziós hosszbeállítás közül választhatnak a tökéletes eredményért.

 

  • A Braun szakállvágókkal pontosan a kívánt hosszúság érhető el, precíz kontúrok alakíthatók ki, továbbá egyszerű formázást biztosítanak a nagyszerű megjelenés érdekében. Legyen szó formázott borostáról, teljes szakállról vagy akár kontúrokról a Braun új szakállvágóival könnyedén megoldható bármilyen stílus kialakítása. A leválasztható fésűk 20-féle (1–10 mm közötti) vagy akár 39-féle (1–20 mm közötti) hosszbeállítást tesznek lehetővé. A 0,5 mm-es lépésközönként állítható precíziós fésűvel rendelkező Braun szakállvágók tökéletes pontosságot biztosítanak.

 

  • A Braun új szakállvágógépek rozsdamentes acélpengéit úgy alakították ki, hogy élesek maradjanak teljes élettartamuk* alatt. A rozsdamentes acélpengék a hosszú és vastag szőrszálakat is húzás nélkül elvágják, ezáltal a férfiak szabadon és precízen alakíthatnak ki bármilyen fazont saját stílusuknak megfelelően.

 

  • A Braun szakállvágó készülékeinek újratölthető akkumlátorait hosszú időtartamra tervezték.* 8 órányi töltés után akár 60 percig egyenletes teljesítménnyel – vezeték nélkül is – használhatóak a maximális kényelem érdekében.**

 

  • A Braun szakállvágói a könnyű tisztíthatóság érdekében teljesen moshatóak folyó víz alatt.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek