ELOTIA-A GÖRÖG TERMÉSZET CSODÁI

Estimated read time 6 min read

Egy kis görög életérzést akarsz csempészni a mindennapjaidba?

Most megteheted az ELOTIA termékeivel, mely magába foglalja a görög természet csodáit.

elotia

Hol tudjátok elérni ezeket a termékeket?

Egy szuper kis csajos oldalon, PIPERKŐC oldalán, aki biztosítja nektek ezeket a természetes kozmetikupiperkoc_logomokat:          – www.piperkoc.hu

 – https://www.facebook.com/piperkocnaturkozmetikumok/?fref=ts

Piperkőc garantálja Neked, hogy mindig natúr és organikus kozmetikumokat kínáljon, hogy mindig szép és ragyogó légy, mint egy görög istennő! 

Mi biztosítja Neked a termékek tisztaságát?

Az ELOTIA termékei NaTrue tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja, hogy organikus és természetes termékekkel van dolgod. Szigorú kritériumoknak kell megfelelni, hogy ezt a tanúsítványt megszerezze egy márka.
A következőkben olvashatjátok, miért is kapta meg az ELOTIA ezt.

PIPERKE garantálja neked, hogy minden termék:

  • – állatkísérletektől mentes       
  • – GMO mentesnatrue_logo
  • – adalékanyagoktól mentes
  • – káros anyagoktól mentes
  • – szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes
  • – magas minőségű termékek
  • – CPNP regisztrációval rendelkeznek a termékek
  • – kizárólag természetes anyagok felhasználásával készültek
  • – növényi alapanyagúak, tehát Vegán, kivétel a méhviasszal készült termékek

A tested bármelyik pontjára találsz termékeket: Hajra, Arcra, Testre, Lábra, Kézre. Balzsamok és Szettek is vannak a repertoárban.

Milyen szuper összetevőket fedezhetsz fel az ELOTIA termékekben?

Bio-olívaolaj, Aloe Vera kivonat, Avokádó olaj, Gránátalma kivonat, Páfrány kivonat, Szúrós csodabogyó (ruscus) kivonat, Édes mandula olaj, Berkenye kivonat, Fügefa rügy kivonat, Bio méhviasz, Argán olaj, Nátrium-laktát, Csillagfürt kivonat, Orvosi citromfű kivonat, Karob kivonat, Olíva levél kivonat, Rizskemányítő, Argán mag kivonat, Shea vaj

 

TELJESEN NATÚR DEZODOR-50 ml

Egy szuper kis golyós dezodorra leltem, ami természetes anyagokat tartalmaz. Az illata is olyan lágy, nekem ezt a elotia_dezodortermészetes érzetet keltette. Hatóanyagai között az aloe vera kivonat, olíva levél kivonat és gránátalma. 24 órás védelmet biztosít a kellemetlen szagok kialakulása ellen. Antibakteriális tulajdonsággal is bír. Tudni kell, hogy a dezodoraimat igen megválogatom. A golyós dezodorokból igen kevés, ami valaha is tetszett nekem. Többek között, mert ragacsos érzet marad utánuk, és feltapad a ruhára, ami után iszonyat csúnya fehér marad. Ez a dezodor ennek pedig a szöges ellentettje. Én úgy használtam, hogy egy keveset kentem a hónaljamra, majd be is masszíroztam, így pillanatok alatt beszívta a bőröm. Nem maradt ragacsos érzet. De ez nem minden! A napi feladatát szuperül ellátta. Egyáltalán nem engedte a kellemetlen szagok kialakulását. Igaz az edző terembe már nem bizonyult annyira erősnek, de egész nap szuperül bírta a kiképzést! Mondhatni elég sokáig elég ez az 50 ml. Nem tartalmaz alumíniumot, parabént, mesterséges színezőket sem. Tetszik ez a lágy illata, nem az az erős, ami szinte a parfüm illatát is elnyomja. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

 

SZÉPÍTŐ HAJ & TEST OLAJ 125 ml

Egy olaj mely egyaránt jó a bőrnek és a hajnak.elotia_hajspray Összetevői között üdvözölhetjük az olíva levél kivonatot, avokádó olajat, argán olajat, édes mandulaolajat. Az illata szinte ugyanaz, mint a golyós dezodoré. Talán picit enyhe édesebb illatot érezni rajta. Ezzel az olajjal nem sikerült megbarátkoznom, mint hajvégápoló száraz hajra, ugyanis iszonyat statikus lett tőle a hajam. Ennyire talán sose volt semmitől. De még napok múltán is az maradt. Így párszori próba után váltottam arra a verzióra, ahol hajmosás előtt kell felvinni a hajra majd kimosni. Ez nem teljesen igaz, mert én törölköző száraz hajra vittem fel és vártam vele 10-20 percet. Utána mostam ki. Így már nem maradt a hajam statikus, de száraz hajon nem hagyhattam mivel úgy szállt a hajam sajnos mint egy zászló. A feladatát tökéletesen végzi, ugyanis a töredezettséget valóban eltünteti és puha lesz a haj. Mint írtam a bőrre is egyaránt lehet használni. Akinek valóban nagyon száraz a bőre, főleg ebben a téli időszakban, azoknak jól jöhet fürdés után a még nedves és enyhén vizes bőrbe bemasszírozva. Olajhoz képest ez is szuperül beszívódik. A kialakítása ugyanis egy spray forma, tehát maga az olaj is hígabb picit.

GYENGÉD ARCTISZTÍTÓ HAB-150 ml

elotia_lemosoEgy gyengéd arctisztító hab, mely orvosi szappanfüvet és növényi szaponinok nyugtatják és tisztítják a bőrt. Bőrnyugtató hatás eléréséhez még került bele aloe vera és olíva levél kivonat, amely még antioxidáns hatással is bír. Az illatáról egy szó jut eszembe: zöld. Az összetevőknek köszönhetően egy másabb illatvilág tárul felénk. Az édes illattól távol áll az tény, de teljesen természetes érzést kapunk. Egy pumpás arctisztító, melybe ha belekukkantunk folyékony teljesen, de ha kinyomjuk a pumpából, édes kis hab keletkezik. Én mindig a vattakorongomra nyomtam egyet belőle, miután bevizeztem az arcom. Majd áttöröltem vele és lemostam. Reggel és este is egyaránt használható még mielőtt felvinnénk az arckrémünket. A nagy hideg időszakokban kicsit száraznak éreztem az arcom ettől a lemosótól, de teljesen biztos vagyok benne, hogy nyáron ez tökéletes lesz, mert nem is fog kiszárítani és túlzsírozni sem az arcom.

 

 

Azoknak akik valóban a természetesség hívei, akik nem szeretik az erős illatú kozmetikumokat, akik vágynak a görög természet lágyságára, azok válasszák az ELOTIA termékeket PIPERKÉTŐL. A termékek csomagolása is nagyon szép lágy színeket tartalmaz, ami utal a természetességre, nekem például az ELOTIA logója nagyon tetszik, olyan igazi görögös. Mi más is lehetne egy görög terméknek.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek