HERBioticum- Természet kincsei

Estimated read time 12 min read

Herbioticum

Fűben, fában az orvosság? Igen! A Svájci központtal rendelkező cég, a HERBioticum alappillére, hogy minden orvosságot a természet erejéből meríti. Egy cég mely ellent mond a mesterséges gyógyszereknek, melyek olykor nagyobb kárt tesznek mint hasznot! Ezért is alkották meg a gyógynövényekből készült kozmetikumaikat és étrend-kiegészítőiket. Minden termék svájci receptúra alapján kászül el. Mindig is imádtam a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményeket. Olyan jó tudni, mikor bevesszük az étrend-kiegészítőt, vagy felkenjük a kozmetikumokat, hogy nem ártunk a szervezetünknek. Mikor érezzük a megannyi növényi hatóanyagot dolgozni azon, hogy egészségesebbek és szebbek legyünk általuk.

Szerencsém volt kipróbálni egyik újdonságukat a Calcium-Magnézium-Cink étrend-kiegészítőt. Ez egy 60 darabos készítmény, csavaros, műanyag dobozban, egy havi adag található benne. Napi szinten 2 db tablettát kell elfogyasztani belőle, lehetőleg minél több folyadékkal. Ez az adag tartalmaz 666mg calciumot, 350mg magnéziumot, 10mg cinket. Kiegészítésként foszfor és réz is került bele. Ami szuper hír a termékekkel kapcsolatban, hogy az OVO-LAKTO VEGETÁRIÁNUSOK is nyugodt szívvel fogyaszthatják. Növényi eredetű zsírsavakkal készült (kókusz és pálma). Fontos leszögezni, hogy a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. A termék OÉTI által van notifikálva és zöld pipával van ellátva.Herbioticum (4)

Amit tudni kell a benne található ásványi anyagok jótékony hatásairól és amiben ez a termék segítséget nyújthat:

Kalcium- Támogatja a normál csontozat és fogazat fejlődését és fenntartását
Magnézium- Csökkenti a fáradtság és a kifáradás mértékét, valamint hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez is
Cink- Segít a bőr, a haj, és a körmök egészséges állapotának fenntartásában, de az idegrendszerre is jótékony hatása van.
A kalcium, a magnéziummal együtt hozzájárul a normál szívműködéshez, vérkeringéshez is.

Ez az étrend-kiegészítő ezekben a problémákban segíthet, valamint bizonyos betegségek megelőzésében. A terméket körülbelül másfél hónapig teszteltem. Tudni kell, hogy ilyen rövid időn belül nem feltétlen jelentkezik minden hatóanyag jótékony hatása!

Tapasztalataim alapjánaz alábbiakat vettem észre a termék szedése óta:

Reggelente frissebnek éreztem magam. Nálam sokszor előfordult, hogy nagyon fáradtam ébrendtem. Mint aki semmit nem aludt. Nem is vagyok egy nagyon jól alvó. De valamiért segített. Tudtommal a magnéziumnak ilyen hatása is lehet.
Nehezebben idegeskedtem fel, sokkal kiegyensúlyozottabnak éreztem magam.
Futáskor sokszor előfordult, hogy begörcsölt a bokám. Pár napja észrevettem, hogy ez nem jelentkezik már olyan sűrűn.

Herbioticum_Ca_Mg_Zn_tablettaAmi nekem kicsit gondot okozott a termékkel kapcsolatban, hogy túl nagyok a szemek. Sok embert ismerek akik nem tudnak lenyelni ekkora tablettákat. Szerencsére a felénél ketté lehet törni, így könnyebbé téve a lenyelést. Máskülönben nem egy egyzerű művelet. Ahogy a képen is látszik egy nagy fehér tablettáról beszélünk.

HERBioticum paraffinolajos kéz- és körömápoló balzsam

Ez a termék nagy kedvencemmé vált, ugyanis olyan problémába segített, amibe még más kézkrém vagy körömápoló nem tudott. Sajnos nekem mindig is nagyon gyengék voltak a körmeim. Könnyen letörtek és kettévált a végük. De mivel sokat voltam körömmodell, ez is közrejátszhatott a dologban. Miután elkezdtem használni a terméket, csak azt vettem észre, hogy nem hajlanak már úgy a körmeim. Sokkal erősebbek lettek. Én nem hittem a szememnek! A köröm kettéválása is teljesen megszűnt. Jelenleg nincs műkörmöm, ezért mindig belemasszíroztam a körmeimbe a krémet. Hat szuper növényi hatóanyagot tartalmaz: fekete nadálytő, ginko biloba, aloe vera, ördögcsáklya, hegyi árnika virág, ginzeng. A kézkrémnél fontos megjegyezni, hogy ha nappalra szeretnénk a kezünket bekenni, akkor ne vigyünk fel túl sokalót a krémből, mert elég sűrű az anyag és nem fog beszívódni, zsíros marad a kezünk sokáig. Én mindig keveset vettem ki belőle, Herbioticum (1)bekentem a kezeim, jól belemasszíroztam minden egye körmömbe a krémet. Körülbelül 10perc alatt szívódott fel zsírmentessé. Akinek nagyon száraz a keze, annak azt javaslom, hogy éjszakára jó vastagon kenje be vele. Az tény, hogy nem fog azonnal beszívódni, de reggelre az eredmény kiengesztel majd minket. Érdemes kozmetikai kesztyűt is felvenni, mert az melegen tartja a kezeket, így jobban szívódik a krém majd a kitágult pórusok hatására, de az ágyneműt sem fogjuk összekenni a krémmel.
Bevallom sokszor használtam a lábamra is mikor nagyon kiszárította a szolárium. Nagyon gyorsan beszívódik és olyan púderes érzetet nyújt. Szép simává varázsolja a lábat is. Mikor én a kezemet bekentem, éreztem egy enyhe melegítő hatást. A benne található paraffinolajtól valószínűleg, hisz tágítja a pórusokat és a vérkeringést is serkenti. Olyan érzetem volt, mintha egy védő kesztyű lenne rajtam. Én nagyon megvagyok elégedve ezzel a termékkel, és főleg a körmeim!

Jó hír hogy ez a termék is svájci receptúra alapján készült, nem tartalmaz semmilyen mesterséges szín- és illatanyagot sem. CPNP által regisztrált termék! Minden illóolaj természetes benne, ennek köszönhető ez a lágy illat. Én imádom, hisz olyan mint egy púder. Parabénoktól is mentes a készítmény! Ez a 250ml másfél hónap alatt sem fogyott el, pedig naponta 2x kentem a kezem. Ebből este sokkal többet raktam. Tehát kimondhatjuk, hogy gazdaságos is a termék és az ára is megfelelő.

HERBioticum Magnézium+B6+Omega 3 étrend-kiegészítő

Köztudott, hogy Magyarország füldrajzi elhelyezkedéséből adódóan, igen silány a hal fogyasztás. Emiatt az Omega3 bevitel sincs biztosítva a szervezet számára. Rengeteg problémában segíthet ez a halolaj, ha gondoskodunk a beviteléről! A 60 szemes tégelyből azonban csak napi 1 szemet kell bevenni, így 2 havi adagnak elegendő a mennyisége. Szintén svájci receptúra alapján készült, tehát akkor már rossz nem lehet! 😀

Magnézium tartalmának köszönhető, hogy segíti az idegrendszer normál működsét, az izomműködését is. Mint leírtam az előbb is, sokkal jobban aludtam éjjelek folyamán, a reggeli keléseket se éreztem olyan kínnak, hisz sokkal pihentebben keltem. A futáskor jelentkező izomgörcs is sokkal ritkábban keletkezett. Ezt a B6 és a magnézium együttes hatása is eredményezheti. Magnéziumból 150mg található benne, B6-vitaminból pedig 20mg. Aminek a legnagyobb hatását éreztem az összes hatóanyag közül az az Omega3. Az én szervezetem olyan érzékeny, hogy szinte mindennek megérzem a jótékony vagy a káros hatását, elég gyorsan! Na így történt ez az Omega3-al is. Köztudott, hogy igen fontos szerepe van a szívműködés segítésében. 500mg Omega3 zsírsav tartalmából (ami egy napi adag), 18% EPA, 12% DHA tartalom. A DHA Herbioticum (3)tartalomnak köszönhető az agyi tevékenység támogatása, és közrejátszik a látás javításában is. Mint írtam, a szervezetem elég érzékenyen reagál mindenre, már az első lágyzselatin kapszula után éreztem az Omega3 hatását. A vérnyomásom csökkentette! Mivel nekem alpaból alacsony a vérnyomásom ezért hipp-hopp megéreztem, hogy lecsökkentette! Mindenki akinek magas a vérnyomása, érelmeszesedéssel küzd, vagy bármilyen szívproblémával ajánlom előszeretetten az Omega3 tartalmú termék fogyasztását. Ez a termék bizonyította nálam a hatását. Tudom, hogy sokan nem szeretik az Omega3 tartalmú kapszulák után jelentkező halas büfögő érzést. Szerencsére több személy is kipróbálta, de nem jelentkezett senkinél.

Fontos megjegyezni, hogy ez a termék sem helyettesíti az egészséges táplálkozást és életmódot. Az alacsony vérnyomásban szenvedőknél nem javasloma termék fogyasztását, vagy csak saját felelősségre,mivel nekem levitte mégjobban. Az OÉTI által notifikált a termék és zöld pipával ellátott. Úgy gondolom az ára igen kedvező, ehhez a minőségi termékhez.

HERBiotikum Mesterbalzsam 56 hozzáadott növényi hatóanyaggal

Újabb jó hír a természet kedvelőinek! Itt egy termék amely ennyi rengeteg hatóanyagot tartalmaz? Egy tégelyben? Persze! Ez csak egy Mesterbalzsam lehet!

Csak néhány szuper gyógynövényt felsorolva, az alábbiak segítik a balzsam munkáját: vadgesztenye kivonat, aloe vera, árnika kivonat, rozmaring olaj, eukaliptusz, körömvirág kivonat, mentol, kámfor, D-panthenol, homoktövis olaj, zöld tea, szőlőmag, fekete nadálytő, avokádó olaj és még sorolhatnánk!

Herbioticum (2)Egy igen összetett készítmény mely rengeteg prolémában segíthet. Elősegítik a gyógyulási folyamatokat, megszűntetik a fájdalommal járó tüneteket, bőrirritációk eltüntetésében, ízületi és reumás panaszokban. Megszűnteti az izomfájdalmakat, vagy a visszeres gyulladásokat.

A krém könnyedén beszívódik. Tapasztalataim azt mutatják, hogy az első 10percben egy igen erős hűsítő hatást érezhetünk. De azt az igazi hideget, hogy nem is érzi már az ember a fájdalmat. A fájdalmas terület hideg tapintásúvá válik. 10perc után a vérkeringés serkentése miatt meleg érzés önti el a bekent területet. 15perc után a fájdalom érzet kezd csökkenni, majd eltűnni. Több személyen is kipróbálva, igen szép eredményeket hozott a termék. Egész napos festés, állás után a fájó hát és láb megenyhült. Gerincfájdalom enyhítésére is hatásos volt. Kipróbáltam véraléfutásokon. Sokkal gyorsabban gyógyult be. A következő napra teljesen felszívódott. Az estére kialakult nehéz láb érzését is megenyhítette. Sajnos akinek gerincsérve van, neki a fájdalmát csak bizonyos ideig tudta csökkenteni. Körülbelöl 2 órát. Egy igen kemény edzés után is bizonyított a balzsam. Annyirs fájt mindenem, hogy a fekvés is fájt, ezért muszáj voltam a terméket használni, így az elalvás is pikk-pakk elérkezett. Nálam még nagy szolgálatot tett fejfájás esetén. A halántékom bekentem vele, de volt, hogy az egész homlomom és nyakam is. A mellkasra kenve és onnan belélegezve segíti a náthában és köhögésben szenvedők légzését. Az orromat is kidugította, ezért mikor náthás voltam nem kellett a számon venni a levegőt. Télen mindenképp kell egy ilyen a háznál! 🙂

Sokáig elég a termék én úgy gondolom. A fájdalmas testrészt, vagy területet érdemes naponta többször bekenni vele. CPNP által regisztrált termék. Ugyancsak egy természetes balzsamrólbeszélhetünk, ugyanis semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaz. Az illata igen markáns. Én leginkább a mentolt, kámfort, rozmaring olajat és eukaliptuszt érzem benne. Nekem a másfel hónap alatt a fele fogyott el. Tehát én úgy gonolom megéri az árát is, főleg ha az ember fájdalmát valóban megszűnteti. Parabén és kőolajszármazéktól mentes!

Összességében elmondható, hogy egy szuper termékcsaládot próbálhattam ki. A leginkább a balzsamok arattak nagy sikert nálam. Az áruk is igen kedvező, úgy gondolom. Patikákban és az interneten is egyaránt beszerezhető. Sok más érdekes és hasznos termék található a palettájukban! HERBiotikum- I love my life

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek