Inecto Naturals kedvencek + nyereményjáték!

Estimated read time 5 min read

Az alábbi cikkben az angol Inecto Naturals szépségápolási márkától szeretném bemutatni két új kedvencemet, egy gazdag hidratáló krémet és egy szuper hajpakolást. Ráadásul most egy érdekes nyereményjáték is zajlik, egészen november végéig, így a részletekért mindenképpen érdemes tovább olvasni 🙂

A márka

Az Inecto termékei 2 éve érhetőek el nálunk is az Auchan, Tesco, Rossmann és dm polcain találkozhattatok már velük. Haj, – és testápolási termékeket kínálnak két illatvariánsban, argános és kókuszos. Tavaly már olvashattatok cikket a kókuszos hajápolási variánsokról (a cikk ITT található), azokat nagyon szerettem. Nagyon tetszik a fiatalos, figyelemfelkeltő csomagolása, vegán és állatkísérlet-mentes, nem tartalmaznak parabéneket és ráadásul az árunk is igen baráti.

Argan intenzív regeneráló pakolás

Amit ígér:

„Az Inecto Naturals Argan regeneráló hajpakolás intenzíven és mélyrehatóan táplálja és ápolja a sérült és igénybevett hajszálakat, valamint segít megőrizni a haj eredeti csillogását.”

inecto_argan_hajpakolas_tesztvilag

Amit nyújt:

Őszintén szólva sohasem voltam egy nagy hajpakolás „rajongó”. Macerásnak tartottam mindig is, sok idő, míg kifejtik hatásukat, és akkora pluszt soha egy termék sem nyújtott, ami megérte volna ezt az extra tortúrát nekem. Viszont az Inecto argános hajpakolásában imádom, hogy mindössze 3-5 perc a hatóideje és mégis szuper lesz a végeredmény! Amióta ez a termék megvan, hajkondicionálót már nem is használok, egyszerűen a samponozás után hajközéptől bőségesen eloszlatom, majd kb. 4 perc után kimosom alaposan. Az illata istenien kellemes, igen erőteljes, viszont érdemes vásárlás előtt megszaglászni, mert nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. Sajnos hajszárítás után már nem érződik annyira ez a kellemes illat, viszont a hatása annál inkább. Könnyen kifésülhető, sima és lágy lesz tőle a hajkorona. Ugyan a 150 ml-es kiszerelés elég kevésnek tűnhet, de s sűrű állaga miatt ennek ellenére sokáig elég. Én augusztus óta használom heti két alkalommal és még mindig van belőle.

Ár: 1200-1400 Ft körül

Lelőhely: Tesco, TakemeShop.hu

Coconut hidratáló krém

 

Amit ígér:

„Különösen gazdag, organikus kókuszolajat tartalmazó kényeztető krém, amely tartósan hidratálja a száraz bőrt. Könnyen beszívódik, puhává és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt.’

inecto_coconut_hidratalo_krem_tesztvilag

Amit nyújt:

Az őszi-téli időszakban nekem szükségem van egy gazdag összetevőjű, testesebb hidratáló krémre, mert ilyenkor sajnos elég érzékeny a bőröm. Az elvárásaim viszont igen magasak, amit eddig kevés testápolónak sikerült elérnie: kellően hidratálja a nagyon száraz bőrömet, legyen krémes, ápoló összetevőkben gazdag, viszont szívódjon be rendesen és gyorsan. És persze legyen finom az illata, amely sokáig megmarad a bőrön. Ezeknek a kívánalmaimnak eddig egyetlen egy krém tudott megfelelni – lelövöm a poént, már kettő -, így az Inecto krémjének nem volt egyszerű a dolga. Az állaga valamivel sűrűbb, mint a tubusos társainak, ugyanolyan gyorsan és könnyen beszívódik, viszont jobban és intenzívebben hidratál, így szerintem még télre is tökéletes lesz. A kiszerelése sokaknak lehet, hogy nem fog tetszeni, mert tégelyes „belenyúlós”. Engem viszont abszolút nem zavar, mert piszkos kézzel alapvetően nem krémezem magam, és így jobban tudom szabályozni a mennyiséget, amit magamra szeretnék kenni. Plusz el tudom használni az utolsó cseppig 🙂 Az illata kellemes, bár inkább az mondanám, pirított mogyoró egy kevés kókusszal, de nekem tetszik. Sokáig megmarad a bőrön, de nem túl intenzív vagy zavaró. Tökéletes kis hidratáló krém az őszi-téli időszakra 🙂

inecto_hidratalo_kremes_tesztvilag

Ár: 750-1000 Ft körül

Lelőhely: dm, Rossmann, Auchan, Tesco, TakemeShop.hu

Őszi nyereményjáték az Inecto Naturals és a Budapesti Állatkert szervezésében!

 

Ha most vásároltok Inecto termékeket, akkor nemcsak egy szuper márkával ismerkedtek meg, de támogatjátok a Budapesti Állatkert lakóinak szórakozását és értékes nyereményeket is nyerhettek!

inecto_allatkert_02

Mit kell tenned?

Ha november 30-ig legalább 2 db Inecto terméket vásárolsz bármelyik magyarországi dm, Rossmann, Tesco vagy Auchan üzletláncban és regisztrálsz a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon adataiddal és a vásárlást igazoló blokk AP kódjával, akkor hozzájárulsz a Budapesti Állatkert lakó játékainak beszerzéséhez és értékes nyeremények várnak rád!

papagáj_Inecto_Tesztvilág

A játék fődíja egy 8 hüvelykes Lenovo Yoga Tab 3, amely a táblagépek használatának teljesen új dimenzióját nyújtja. Egy másik szerencsés játékos eltölthet másodmagával 3 nap/2 éjszakát a festői Hotel Vécsecity**** kastélyszállóban. De egy Remington PROluxe hajsimító is gazdára talál!

Vombat_Inecto_Tesztvilág

Az alábbi nyereményeken kívül még kisorsolnak 10 db két főre szóló belépőt a Budapesti Állatkertbe és 5 db 10 000 Ft értékű Inecto Naturals szépségápolási csomagot is!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek