Tt eSPORTS bejelentett a továbbfejlesztett BLACK FP Security Gaming egeret

Tt eSPORTS bejelentett a továbbfejlesztett BLACK FP Security Gaming egeret

 

 

  1. október 12., Tajpej, Tajvan – A Tt eSPORTS a mai napon bejelentette az új Black FP Security Gaming egeret. A BLACK FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomatolvasóval ellátott egér, ami erős és biztonságos „jelszóval” védi a számítógépet. Az iparágvezető 256 bit-es AES titkosítási technológiát használja, amivel a felhasználó egyszerűen, gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be számítógépére és webes fiókjaiba anélkül, hogy jelszót kellene használnia.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse-software_1

 

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse_2

A 256 BIT AES SZABVÁNYRÓL

Az Advanced Encryption Standard vagy más néven AES egy titkosítási eljárás és szabvány, melyet az elektronikus adatok védelme érdekében az Amerika Egyesült Államok Nemzeti Technológiai és Szabványügyi Hivatala (NIST) hozott létre még 2001-ben. A szabvány 3 fajta biztonsági kód hosszúsággal rendelkezik, ezek a 128, 192 és 256. A BLACK FP a legmagasabb biztonsági szinttel, 256 bit kód hosszúságra kvalifikálták.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse-software_4

A FIDO UAF ÁLTAL MINŐSÍTETT KÓD NÉLKÜLI BELÉPÉS

A Black FP a Fast Identify Online (FIDO) UAF sztenderd használata lehetővé teszi az egér valódi biztonsági eszközként történő használatát, így a felhasználónak a jövőben nem kell különböző felhasználóneveket és jelszavakat csinálnia és megjegyezni.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse-software_3

UJJLENYOMATOLVASÓ SZENZOR IRON VEIL TECHNOLÓGIÁVAL

A BLACK FP a legújabb biometrikus szenzort, a Synaptics által gyártott “Iron Veil” technológiát használja. A leolvasás és az azonosítás mindössze 0.2 másodpercet vesz igénybe. Gyors, biztonságos és erőteljes ujjlenyomat-hitelesítést kínál a Windows-ba, valamint a weboldalakra történő belépésnél.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse-uses-avago-9500-sensor-that-provides-up-to-5700-dpi-for-increased-accuracy-and-precision

NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ AVAGO 9500 SZENZOR, OMRON KAPCSOLÓKKAL

Az AVAGO 9500 szenzornak 5700 DPI felbontásának köszönhetően pontosabb és precízebb; hogy a legjobb felhasználói élményt kapjuk, 100DPI lépésekben állíthatjuk ezt a felbontást. Az egérre került DPI állító gombbal összesen 4 profilt tudunk létrehozni, mely beállítás megjelenik a LED visszajelzőn, így mindig tudni fogjuk, hogy milyen módban van az egerünk. Továbbá magas minőségű, 5 millió kattintási életciklusú OMRON kapcsolókat használ, így szavatolja az érezhető és pontos kattintást és felhasználói élményt.

 

7 PROGRAMOZHATÓ GOMB

A BLACK FP összesen 7 programozható gombjával 35 különböző beállítású makrót és 5 profilt hozhatunk létre. Ez azt jelenti, hogy a legapróbb dolgokat is testreszabhatjuk elvárásainknak megfelelően.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse_-1

 

A BLACK FP Security Gaming egér ajánlott végfelhasználói ára az USA-ban 59.99USD.

A BLACK FP Security Gaming egérrel kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, látogassa meg weboldalunkat:

http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=233

 

BLACK FP termékvideó:

https://www.youtube.com/watch?v=viKQMdGxqGk

 

A Thermaltake hivatalosa weboldalai: