Teszt – Remington Dual Curl hajsütővas

Estimated read time 3 min read

Sajnos azok közé tartozom, akiknek a haja bármilyen formázás nélkül sehogy sem áll. Vékonyszálú, hullámos, (de csak a tarkómtól lefelé) vagyis röviden sehogyan sem áll. Viszont abból a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy a teljesen egyenes, de a göndör frizurák is jól állnak nekem. Általában egyenesíteni szoktam, de pár hónapja érkezett hozzám tesztelésre a Remingtontól egy hajsütővas, amivel az ígéret szerint szuperkönnyen tudok magamnak szép loknikat varázsolni a hajamba.

Termékinformáció

A nevéből is sejthető, hogy kétfajta hullámot tudunk készíteni a készülékkel, egy nagyon göndör és egy laza hullámokkal dúsított frizurát. Ezt egyszerűen csak ki kell választani a használat előtt, és eltekerni a hajsütővas tetején található fogantyút. A hőmérséklet kiválasztásánál három lehetőségünk van: 160 C°, 180 C° és 200 C°. A legelsőt vékony, míg a legmagasabb hőmérsékletet vastag, erős szálú hajra javasolják.

Rowenta_Dual_curl_Tesztvilá

Remington_Dual_curl_01_Tesztvilág

Használat

A készülék használata elsőre könnyűnek tűnik. Alul be kell csippenteni egy tincset, feltekerni, várni 8-10 másodpercet, majd elengedni és így végigmenni a teljes hajkoronán. Bevallom, az ismerkedés döcögősen indult. Valahogy sehogyan sem állt kézre a hajformázó, de kb. 5-10 perc alatt rá lehet jönni a megfelelő technikára, és utána már könnyen és gyorsan megy a használat. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ne próbáljunk meg egyszerre túl vastag tincset feltekerni, mert nem lesz kielégítő a végeredmény. Kellő vastagságú tincs megtalálása után kb. 15-20 perc alatt csodaszép frizurát tudok készíteni magamnak! Sose volt jó a kézügyességem, így az elején kicsit tartottam attól, tudom-e majd rendesen használni a Remington hajsütővasát, de szerencsére nem volt gond, belejöttem gyorsan.

Remington_hajgöndörítő_közben_Tesztvilág

Vélemény

Kicsit elfogult vagyok a Remington Dual Curl hajformázójával, mert ezzel a készülékkel készült el az esküvői frizurám mindössze 25 perc alatt. Persze akkor megkértem anyukámat, hogy segítsen, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény. Többszöri használat után talán csak két apróságot tudok említeni. Balkezeseknek idő kell, mire megszokják használni (anyukám balkezes), mert ez is egy tipikus jobbkezes készülék, és használat közben a hőfokszabályzó útban van, azt jobb lett volna máshova tervezni. De ezeken kívül szerintem egy szuper hajsütővas, tényleg könnyű használni, gyorsan készíthető vele szép frizura és az ára is nagyon baráti.

Előtte
Előtte
Utána
Utána

Remington_hajgöndörítő_végeredmény__Tesztvilág

A MybeautyTools oldalán még több információ található a Remington Dual Curl hajsütőről, ráadásul most akciós áron 10 190 Ft-ért beszerezhető.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek