Aktuális kedvencek

Estimated read time 5 min read

Nagyon sok új szépségápolási terméket próbáltam ki az elmúlt hónapokban, közülük sokan az abszolút kedvenceimmé váltak, így ezeket szeretném bemutatni ebben a bejegyzésben. Amúgy is ritkán szerepel ilyen cikk a Tesztvilágon, ideje talán ezt sűríteni 🙂

Alumínium-mentes Soft&Gentle izzadásgátló dezodorok

Április óta kaphatóak nálunk ezek a különlegességek, én azóta próbálgatom mind a három fajtát. Nem tartalmaznak alumínium származékokat, alkoholt és allergén anyagokat, így érzékeny bőrűek is bátran kipróbálhatják. Már legalább másfél éve alu-mentes deokat használok, de eddig egyik se bizonyult tökéletes választásnak, mert az izzadást egyik se befolyásolta vagy csökkentette. A Soft&Gentle eddig messze a legjobb a kategóriában, különösen a Floral variáns, amely illatát még nap végén is intenzíven érzem magamon. A legkellemesebb illata viszont szerintem a Care-nek van, viszont sajnos nem annyira tartós. Hatásukban viszont mind a három szuper.

Aktuális_kedvencek_Soft_Gentle_Tesztvilág

Astor Soft Sensation Nude Desire rúzs

Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes rúzst! Abszolút nem szárítja az ajkaimat, sőt, inkább hidratálja, rendkívül tartós, és nagyon szép és pigmentált színe. Mostanában azon kapom rajta magam, hogy csak ehhez nyúlok, egyedül az evés fog ki rajta, de egyébként egy újrakenéssel bírja egész napon keresztül. Maximálisan újravevős! 🙂

Aktuális_kedvencek_Astor_rúzs_Tesztvilág

Malu Wilz szemhéjalapozó

Nagyon gyorsan zsírosodik sajnos a szemhéjam (is), így ha festéket viszek fel a szemeimre alap használata nélkül sajnos már 3-4 óra múlva maszatos lesz az egész sminkem. Ebben a kis tégelyben viszont szinte csoda található. Nem kell belőle sok, elég krémes, kicsit csillog is, viszont szupertartóssá varázsolja a rá kerülő festéket. Segítségével még a nap végén se úgy nézek ki mint egy megvert zombi az elkenődött, szétfolyt szemsminkemmel. 🙂

Esküvői smink_Malu_Wilz_szemhéjfesték_alapozó_Tesztvilág

Astor EyeArtist Luxury Eye paletta

Az esküvői smink bejegyzésben is szerepelt, mert nagyon szép és jól kombinálható színeket tartalmaz, így hétköznapra is előszeretettel szoktam használni. Erőteljes és pigmentáltak a színei, viszont a benne található alap nekem önmagában nem bizonyult tartósnak és hatásosnak, kell hozzá egy szemhéjalapozó. Tényleg luxus sminket lehet varázsolni vele.

Esküvői smink_Astor_paletta_Tesztvilág

Treaclemoon „The Raspberry Kiss” testvaj

Ajándékba kaptam még tavasszal, és mondhatni szerelem volt első látásra/szaglásra! A csomagolással majd aztán az intenzív és ugyan inkább eperre, mint málnára emlékeztető illatával engem megvett kilóra. Ezeken kívül pedig még a hidratáló hatása is szuper, a fantasztikus illat pedig még órákkal a használat után is érződik a bőrön. Kijelenthetem bátran, hogy megtaláltam a tökéletes testápolót, amit már régóta kerestem!

Aktuális_kedvencek_Treaclemoon_Tesztvilág

Biola mandulás peeling&arcmaszk

Tavasszal kaptam tesztelésre a Biola arcmaszkját, amit rögtön el is kezdtem használni, mert rajongok az újdonságokért. Az állaga és a színe elsőre kicsit meghökkentő lehet (sötétzöld mocsár színe van), és számomra az illata sem túl kellemes, erősen gyógynövényes. Viszont teljesen natúr kozmetikum, ami viszont hatalmas plusz pont, és a hatása is nagyon meggyőző. Nedves bőrre kell felvinni, bedörzsölni, majd 15 percig hagyni hatni. Nagyon szépen radíroz, és napokig is nagyon puha és selymes marad a bőröm a használata után. Heti egyszer tényleg elég használni.

Aktuális_kedvencek_Biola_Tesztvilág

Aktuális_kedvencek_Biola_tégely_Tesztvilág

Herbalife Skin próbacsomag

A májusban rendezett II. Womanity fesztiválon kaptam egy 7 napos próbacsomagot, amely egy éjszakai, egy nappali arckrémet, egy arclemosót és két szemkörnyékápolót (szintén nappali és éjszakai) tartalmaz. Két hétig folyamatosan használtam őket (kb. ennyi időre volt elegendő, dupla annyi ideig mint ígérték) és nagyon megszerettem a termékeket. A krémeknek nagyon kellemes az illatuk és az állaguk is szuper, az éjszakai krém sem túl zsíros szerencsére, mégis szuperül teszi a dolgát. A szemránckrémek is elég hatásosnak bizonyultak, úgy vettem észre bizony halványodott az a pár rakoncátlan ránc (szerencsére még nincs túl sok) a két hét alatt. Egyedül talán az arclemosó ne tetszett annyira, eléggé szárította a bőrömet és a sminkemet se tudta rendesen lemosni. Viszont jó kis csomag volt, sajnáltam, hogy hamar elfogyott belőle minden.

Aktuális_kedvencek_Herbalife_Tesztvilág

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek