Teszt – Rimmel Moisture Renew Sheer and Shine rúzsok

Estimated read time 4 min read

Március óta kaphatóak a drogériákban és a nagyobb üzletláncokban a Rimmel új tavaszi Moisture Renew Sheer and Shine ajakrúzsai 4 gyönyörűen ragyogó színben. Természetesen nem hagyhattam ki, és 2 árnyalatot rögtön el is kezdtem használni, ha kíváncsiak vagytok a tapasztalataimra, olvassatok tovább.

„A Moisture Renew Sheer & Shine ajakrúzs a mindig megújuló, hidratáló összetevőkben gazdag  Moisture Renew kollekció új tagja, mely jól ismert telt, tökéletes hatású színeiről. A rúzsok széles sorában minden lány megtalálja a stílusához legjobban illő színt, legyen szó letisztult vagy vibrálóan kihívó megjelenésről, ezek a színek úgy hatnak, akár egy adrenalin löket, egészséges, friss megjelenést kölcsönözve viselőjüknek.

Rimmel_moisture_shine_rúzs01_Tesztvilág

Moisture Renew Sheer & Shine rúzs különleges, ápoló és kényeztető összetevőinek köszönhetően igazán az ajkak barátja, ragyogó megjelenést, csodálatosan egészséges érzést biztosít.

Ez a vitaminokban gazdag, kényes-fényes rúzs nedvesen ragyogó, átütő színeivel lesz legfőbb segítőd, ha mesés megjelenésre vágysz. Ráadásul SPF 20-as fényvédő tartalma megvédi finom puha ajkaid  nap káros sugaraitól.”

Tapasztalat, vélemény

Már a csomagolása nagyon megtetszett nekem, átlátszó rózsaszín, oldalán a „Rimmel” a kupak tetején pedig az elmaradhatatlan korona márkajelzés. Igazán fiatalos, tavaszias-nyárias csomagolás és maguk a rúzsok is ilyenek. A kupak alján pedig a termék száma és fantázia neve szerepel: én a 100-as „Woke up like this” és a 210-es „Cherri-o” variánsokat próbáltam ki.

Rimmel_moisture_shine_rúzs_210_Tesztvilág

Moisture Renew Sheer & Shine rúzs különleges, ápoló és kényeztető összetevőinek köszönhetően igazán az ajkak barátja, ragyogó megjelenést, csodálatosan egészséges érzést biztosít.

  • Gránátalma kivonat – hidratálja és kondicionálja az ajkak érzékeny bőrét, erősíti védekező képességét
  • Tengeri szerves összetevők – biopolimerek (chondroitin sulfate és kollagén) hidratálnak és védő filmréteget képeznek
  • Hyaluronsav – a hyaluronsav gömböcskék úgy viselkednek, mintha apró szivacsok,  vizet vesznek fel, így simává, puhává varázsolják az ajkak bőrét
  • A, E és C vitamin  – védi az érzékeny bőrt.
  • Mangóvaj  – jól ismert tápláló hatásáról, anti-oxidáns tartalmáról

Rimmel_moisture_shine_rúzs_100_Tesztvilág

Mindkét rúzs állaga nagyon könnyed, és a hidratáló összetevőknek köszönhetően abszolút nem szárítja az ajkakat, sőt épp ellenkezőleg, szuperpuhává varázsolja azokat. Még ajakbalzsamot sem kell használni előttük, pedig nálam az mindig alap. A 100-as „Woke up like this” elnevezés nagyon találó ez a rúzs nagy kedvencem lett, kellemesen visszafogott, ugyanakkor mégis csillogó nude színének köszönhetően. Az külön tetszik bennük, hogy a hidratáló összetevők mellett még 20-as fényvédőfaktort is tartalmaznak, mert sajnos az én ajkaim szélét nagyon könnyen megfogja a nap, így ez a védelem különösen nyáron nagyon jól jön majd. Egy negatívumról tudok csak említést tenni, az pedig a tartósság. Sajnos nem túl tartósak, már egy kis ivás is kifog rajtuk. Mondjuk én ezt annyira nem érzem hátránynak, amúgy is nagyon gyakran szoktam újrarúzsozni vagy ajakápolózni, így nálam ez nem jelentette akkora problémát.

A Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine rúzsok elérhetőek minden Rimmel pulttal rendelkező drogériában és üzletláncban, 1699 Ft-os áron.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek