Illatfelhő – 007 for Women II

Estimated read time 3 min read

Tavaly tavasszal jelent meg a 007 illatok első női verziója, amint természetesen mi is teszteltünk és nagyon szerettük (a teszt ITT olvasható). Idén új illattal bővül a portfólió, mely tovább gazdagítja a James Bond illatok sorát. Az első női bevezetés a titokzatos Bond nőt hivatott kifejezni, megragadva báját, értelmét kalandvágyát. 

jb_woman_ii_visual.jpgAz arc

Akárcsak a 007 for Women, esetében most is Caterina Murino kelti életre 007 for Women II-t. Azzal, hogy Casino Royal című filmben eljátszotta Solange szerepét bizonyította, hogy képes megformálni az erős és intrikus modern Bond nő portréját.  Tökéletes képviselője a 007 női illatainak is.

jb_woman_ii_fragAz illat

007 for Women II egy friss, nappali illattal egészíti ki a klasszikus és titokzatos esti illatot, a 007 for Woment. A keleties-virágos karakter egy könnyedebb, de igazán nőies illatot takar virágos befejezéssel.   Az exkluzív összetevők megtestesítik a Bond nő esszenciáját, megragadják egyedülálló szépségét, intelligenciáját és varázslatos karizmáját.  

A kifinomult illat rózsabors és rózsaszín frézia bársonyos elegyével nyit, melyet a királyi málna tesz teljessé.

 A feketeribizli gyümölcsös karakterét a rózsaszín leander és a gardenia virágos jegyei gazdagítják. A teljes kompozíciót pedig a gyönyörű Baccara Rózsa öleli körül.

Az alapjegyben a vanília és a selymes pézsmás jegyek dominálnak – melyet az elegáns cédrusfa és a bőr jegyei egészítenek ki.

 

jbwom2awlep050A csomagolás

A 007 for Women II üvegénél visszatér az első illatból jó ismert gyémánt motívum, mely most áttetsző színben tündököl, s rejti magában a rózsaszín elixírt. Az üveg formája ugyanazt a kaleidoszkópikus hatást kelti, mint a portfolió korábbi darabja. A 007 for Women II doboza halvány rózsaszín árnyalatot kapott, melyet az ikonikus 007 logó díszít.

Vélemény

A parfüm a csomagolását tekintve nagyon emlékeztet az elődjére, talán annyi csak a különbség, hogy míg az fekete üveget kapott, a 007 for Women II parfümé átlátszó. A formája és a csomagolása még mindig tetszik, jó, hogy ezen nem igazán változtattak, csak kicsit újragondolták. Az illat karaktere is megmaradt a már elkezdett úton: finom, kellemes és igazán nőies, azonban nem tolakodó, a pézsma jegyek viszont hangsúlyosak benne.

007_for_Woman_Tesztvilág 007_Tesztvilág

Tartósságát tekintve közepesek mondanám, ha egész nap szeretnénk intenzíven érezni az illatát, akkor bizony legalább kétszer használnunk kell. Nagyon vagány, ugyanakkor tényleg nagyon nőies illat, amit tudni kell viselni, viszont nagyon sokoldalú. Hétköznapra is tökéletes választás, viszont az illatot inkább alkalmakra, találkozóra esetleg bulira ajánlanám elsősorban. Aki az elődjét, a 007 for Woment kedvelte, annak bizotsan ez az illat is elnyeri majd a tetszését.

Kapható 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésben a Müller, Douglas és dm üzletekben.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek