Sidi-Tankok-Harley

Estimated read time 3 min read

Sidi_Tankcsapda_Harley-Davidson (2)

 

Sidi_Tankcsapda_Harley-Davidson (1)Még a sarki közértbe is motorral megyek majd” – árulja el nekünk Sidi, a Tankcsapda gitárosa, aki éppen most éli a mézesheteket legújabb társával, a nemrég vásárolt Harley-Davidson motorjával. Sidivel a Harley Szalonban találkoztunk, ahol arról mesélt nekünk, hogy ezzel a nem mindennapi vassal egy régi vágyát váltotta valóra és már a nyári terveibe is beavatott minket.

A rock and roll és a szabadság együtt jár, Sidi is átnyergelt a Harley-ra

De kicsit kanyarodjunk vissza a kezdetekhez, honnan jött az elhatározás a motoros életstílus, a motorozás iránt és miért éppen a Harley?

Sidi elmondása szerint ez nem egy hirtelen fellángolás, hanem hosszú út vezetett idáig. A koncerteken és a nyári fesztiválokon, illetve a barátai felől is megcsapta őt a motoros életstílus szele, az életérzés, amelyet talán a legkönnyebben a szabadsággal lehet azonosítani.

A rock and roll és a lázadás mindig is együtt járt, így természetszerű volt, hogy Sidi-t is elérte és magával húzta. Ebben nem kevés szerep jutott, az Open Road Fest-nek, ahol a ’Feel the Freedom’ életérzés Sidi-t is magával ragadta.

Hogy miért éppen egy Harley? – „mindig is ez a klasszikus chopperes vonal vonzott”, ezt bizonyítja az is, hogy végül a választása a Heritage Softail Classic modellre esett, amely a Harley-Davidsonok között is az egyik legnagyobb klasszikus.

A vasparipát pedig hol máshol is törhette volna be, mint szülőföldjén, az Alföld rónaságait szelve. Az első közös kalandokon már túl vannak, de ez még csak a kezdet, kezdődik a fesztiválszezon és a rengeteg fellépés, ahová újdonsült kétkerekűjén fog megérkezni, sőt a nyáron még egy horvátországi motoros túra is tervbe van véve. Ha pedig rock and roll és motorok,  a Tankcsapda májusban megjelenő dokumentumfilmjéhez készült klip forgatásán ellőtt képek is tanúskodnak róla, hogy a klipben komoly szerephez jut majd a paripa.

Záró kérdésünkre, miszerint mit jelent számára ez az új szenvedély, Sidi mosolyogva csak annyit felelt: „amikor beröffentem a motort, felülök és elindulok, akkor csak azt érzem, hogy most minden rendben van.”

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek