Aden Cosmetics – TESZT- minőség elérhető áron

Estimated read time 4 min read

Elég rég óta szemezgetek az Aden Cosmetics termékeivel. Csodás színek, óriási választék, stílusos külső.. És mindez elérhető áron !

Most végre sikerült nagyító alá vennem néhány terméküket, és mit is mondhatnék? Le esett az állam ! Volt szerencsém kipróbálni az Aden Cosmetics UV protection BB krémjét, a fekete színben pompázó Aden Terracotta Triót, mellyel egyszerűen el tudjátok készíteni kedvenc füstös sminketeket. Az idei sminktrendek nagymenőjét, a matt folyékony ajakrúzsaik egyikét, valamint az Aden extra precíz szemhéjtusát is.

when-to-throw-away-toss-makeup-beauty-products-skincare-lifespan-shelf-life

 

DSC00263Kezdeném elsőként az Aden Cosmetics UV védelemmel ellátott BB krémjével. Ez egy különleges bőrkiegyenlítő nappali arckrém UV szűrővel, amely kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat és eltünteti a foltokat. Természetesen nem annyira mint egy magas fedésű alapozó, de mint BB krém kiválóan szuperál. A termék egyesíti az alapozók és bőrápoló krémek hatását, ápolja és védi arcbőrt. Hidratáló hatóanyagai helyreállítják a bőr nedvességtartalmát. A termék avokádó olajat, aloe vera kivonatot, E vitamint és kollagént tartalmaz. Púderrel fixálva akár 6-8 órán át matt és sima maradt tőle az arcom. Egy remek kis BB krémet kapunk 40ml-es kiszerelésben 800akárhány forintért, ami hagyjuk meg nagyon jó ár egy ilyen mindentudó termékért. ITT találjátok meg.

  • könnyű felvitel és eldolgozás
  • igazán tartós eredmény
  • jó a bőrhibákra
  • nem ragad
  • üde, természetes bőrt ad

DSC00265Második tesztalanyom a Fekete színben pompázó Aden Cosmetics Terracotta Trió volt. Ha varázslatos pillantást, varázslatos szemeket szeretnél, ez jó választás ! Hangsúlyozza a szemeket, és rengeteg gyönyörű árnyalatban megtaláltható.Mindegyik tégelyben három egymással tökéletesen harmonizáló, csillogó szín található.

Színválaszték: Fekete, Barna, Zöld, Kék, Pink, Narancs. Pofonegyszerűen készíthetünk vele füstös szemsminket és plussz tudnivaló, hogy nedves ujjal vagy nedves ecsettel még vibrálóbb színeket kapunk. ITT megtaláljátok!

A következő termék az Aden Folyékony Ajakrúzsa lesz, matt végkifejlettel. Ez egy új generációs termék a hosszan tartó hatásért! DSC00266Ha fontos, hogy rúzsunk egész nap alkalmazkodjon hozzánk és végig garantálja a tökéletes fedést, akkor ezt az ajakrúzst mindenképp a figyelmetekbe ajánlanám. Színeik a legújabb divat trendeknek felelnek meg. 24  árnyalatban kapható.. Mivel én imádom a matt végeredményt számomra tökéletes, de annak is szuper a aki a csillogást szereti, mert egy kevés szájfénnyel még intenzívebb eredményt kapunk. Felvitele a könnyen alkalmazható applikátora miatt nagyon egyszerű, tartóssága a többi matt folyékony ajakrúzshoz képest messze elhúzott. Nekem több mint 8 óráig picike kopásnyomokkal csodálatra méltóan bírta a gyűrődést. ITT megtaláljátok !

DSC00267Az utolsó tesztalanyom az Aden Cosmetics Precision Eyelinere volt. Egy könnyen kezelhető, ütős fekete szemhéjtusról beszélünk. Egy újabb termék a precíz, mély fekete szemvonal elkészítéséhez. Azt kell, hogy mondjam nagy elégedettséggel töltött  el az eredmény. Szép  vonalat lehet vele húzni. Tartós, nem folyik le, erős fekete színnel fogja be a szemhéjat, nem halvány és persze nem csúszik el.

ITT megtaláljátok !

Természetesen készítettem nektek egy videót is, amelyben Aden Cosmetics-es termékekkel készítek el nektek egy üde, füstös sminket, tavaszi ajkakkal.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek