A Rimmel Brow This Way és a Delia Eyebrow Corrector kéz a kézben

Estimated read time 3 min read

Rimmel Brow This Way

Rimmel Brow This Way

Rengeteg időbe telt nekem, míg végre rátaláltam a számomra megfelelő szemöldök formázási eszközökre. Mint minden nő, én is nagyon jól tudom milyen nehéz megfelelő, és hű smink társakat találni, de ennél van még egy nehezebb dolog : A szemöldökünk ízléses és precíz formázása aránylag gyorsan .

 

Az én két kedvencem a Rimmel London Brow This Way Brow Sculpting Kit és a Delia Cosmetics Eyebrows corrector 4in1 lett. Mindkét terméket megtaláljátok az Iparfümériánál! A Rimmelt Eugen Rimmel alapította, ami eleinte kis családi cégnek indult majd később erőteljes terjedésbe kezdett. Ez a márka a kiváló minőségéről és dekoratív kozmetikumairól híres. Használata egy kezdő számára is egyszerű lehet, minősége csillagos ötös, és ugyanezt tudom elmondani a végeredményről is. A terméket ITT találjátok. rimmel-brow-this-way-paletta-a-szemoldok-sminkelesehez___6A palettában két kis fakkal találkozunk, az egyikben egy krémes állagú szemöldökformázó waxot kapunk, a másikban pedig egy szinte omlós, por állagú szemöldökport. Nagy plusszként még egy pici kétvégű szemöldökformázó ecsetkét is kapunk, ami még jobban megkönnyíti a már alapjáraton extra könnyű dolgunkat. Első sorban a waxos oldallal elkezdjük megformázni a szemöldökünk külső ívét, amit majd a szemöldökporral töltünk ki az ecsetke segítségével. Igazán könnyed és természetes hatású szemöldököket kapunk.  A Delia egy lengyel kozmetikai márka, mely ugyancsak rengeteg kiváló terméket tartogat mindenkinek. Hírneve ugyan meg sem közelíti az elsőként említett szemöldökformázó eszközt, de számomra mégis párban váltak be.

delia_logo

A terméket ITT megtaláljátok. A Delia Eyebrow Creatorától rengeteg jót kaphatsz … Igényes csomagolás, könnyed használhatóság, egyszerű felvitel, remekül helyt áll kisebb smink neszeszerekben, nem maszatolódik, kenődik el és kiválóan mutat felvitel után 6-7 órával is. Használhatod egymagában ha már adott az erős szemöldök szőrzeted, ha hiányosabban álltok szemöldök terén akkor a Rimmel London Brow This Way használata után menjetek végig szemöldökeiteken egy vékony réteg Delia Eyebrow Creatorral és máris megkapjátok a vágyott természetes , összeszedett szemöldök párost.

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek