BLACKROLL® az irodai tornaeszköz

Estimated read time 3 min read

Tesztelésre kaptunk egy BLACKROLL®-ra keresztelt eszközt, ami a vérkeringésünk és az izmaink tornáztatására hivatott.

 

Bevallom meglepődtem, amikor megfogtam a csomagot, hiszen olyan könnyű volt, mint egy felfújt lufi. Kicsomagoltam a tetszetős kis dobozból a terméket, ami egy kb 15 cm hosszú és 6 cm átmérőjű csőszerű henger. A henger PP, vagyis újrahasznosított Polipropilene, ami még pluszban habosított is, hogy könnyebb és rugalmasabb legyen.

Ezt a hengert kell a karunk, csuklónk, vagy  a talpunk alá tenni és ezzel fokozni a vérkeringésünket. Mint mi is nagyon sokat ülünk számítógép előtt és ilyenkor nagy haszna lehet egy ilyen BLACKROLL® gurigának

Blackroll (2)

Gondoltam ez egy hülyeség, de mint jó fej tesztelő nekiláttam megmozgatni magam, akarom mondani a BLACKROLL®-t

Az alkarommal kezdtem el előre-hátra görgetni a kis hengert. Nem nyomtam lefelé és nem fejtettem ki semmilyen erőhatást. Egyszerűen gurigáztam és éreztem, hogy az alkarom izmait ha nem is tornáztatja, de rendesen átmozgatja. Ez a „játék” nem kell szerintem, hogy sokáig tartson, hiszen nagyon hatékony. Gondolom az irodai munka, vagy két levél elküldése közben nagyon jó lehet párszor megmozgatni az izomrostokat.

Blackroll (1)Persze nem csak ez a méretű létezik, amit mi kaptunk, hanem a kicsitől az egész nagyig amiket a felső képeken is láthatunk. A BLACKROLL® sem csodaszer, de ha eddig semmit időt és energiát nem fordítottunk a mozgásunkra, akkor talán mondhatjuk, hogy egy kis irodai úttörő.

Rengeteg felhasználási lehetőség rejlik benne, ami mind azt tükrözi, hogy nem unjuk meg a használatát. Ha más nem a talpunk alá tesszük és úgy tornáztatjuk a lábunkat. A csajoknak meg egy jó hír, hogy nem csak egy színben lehet vásárolni, tehát az egyéniséghez megfelelő BLACKROLL®-t vedd meg és gyűrd. Remek dolog lehet hosszú utazásnál az autóban, vagy a buszon, amikor órákat kell szinte mozdulatlanul utazni és sokszor úgy elgémberedik a lábunk, hogy kiszállni is alig tudunk. Ebben az esetben is jó hasznát vesszük, hiszen nemes egyszerűséggel levesszük a cipőnket és a talpunkkal elkezdjük a jóleső masszírozást. De vihetjük magunkkal a repülőre is, és amivel sosem lesz gond az a súlya, hiszen alig több, mint 15 gramm.

Amennyiben elsőkén próbálod ki az irodában és a kollégák furán néznek, akkor add csak oda egy próbára. Ezután hamarosan be kell még egyet szerezned, mert tuti nem akarják visszaadni.

Szóval a BLACKROLL® nem egy ördöglakat, nem egy NASA által fejlesztett űrtechnológia, hanem egy egyszerű henger alakú habosított polipropilene, ami pont akkora méretű és keménységű, hogy mi a lehető legkomfortosabban éljük azokat az órákat, amikor legszívesebben hazamennénk.

Tehát bátran próbáld ki, de előtte kattints ide, hogy elvezessünk a BLACKROLL® oldalára!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek