A Tesztvilág nagy karácsonyi ajándék ajánlója

Estimated read time 14 min read

Már kevesebb mint egy hónap van hátra karácsonyig, az év leginkább várt időszakáig. Az egész éves rohanás és kimerítő munka után elérkezik az az időszak, amikor végre a szeretteinkkel és kicsit magunkkal is jobban törődhetünk. Ezt a csodás ünnepet azonban elég stresszes hónapok előzik meg, sokaknak hatalmas nagy fejtörést okoz, mivel is lepjék meg szenteste családtagjaikat vagy barátaikat. Ebben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, jelen cikkünkben több olyan karácsonyi szépségápolási csomagot mutatunk be, amellyel garantáltan örömet tudnánk okozni.

A Tesztvilág Szépség rovatában már rengeteg kiváló, minőségi terméket mutattunk be, persze akadtak olyanok is, amelyek annyira nem váltak be. De mivel olvasóink szerettei a legjobbat érdemlik, mi kiválogattuk az általunk ítélt legjobb szépségápolási márkák legkülönlegesebb termékeit. És mivel mi vagyunk Magyarország első számú tesztoldala, természetesen ki is próbáltuk magunkon mindent, így nyugodt szívvel ajánljuk a felsorolt ajándékcsomagok bármelyikét anyukának, nővérnek, barátnőnek, hugicának, unokatestvérnek.

Manna karácsonyi Száncsengő ajándékcsomag

A Manna idén is megörvendezteti vásárlóit különféle karácsonyi meglepetésekkel. A szebbnél-szebb finomságok között, idén egy limitált kiadású, a palettán először bemutatkozó, télies hangulatba ringató illóolajokkal készült egzotikus vaj is megtalálható. Az általunk ajánlott Száncsengő díszdoboz tartalmazza ezt a Téli álom névre keresztelt illatos shea vajat. Ezzel a kifejezetten a téli hónapokra szánt újdonsággal a havas téli erdő illatát érezhetjük a bőrünkön! Ellenállhatatlan illatkompozíciójával kellemes hangulatba ringat, frissít és kifejezetten arra csábít, hogy újra meg újra vegyünk belőle. A díszcsomagban ezen kívül megtalálható egy Coco fahéjas szappan, amely finom, erőteljes fahéjas illatát a tiszta fahéjolajtól kapja. A Manna édesmandula szépségolaj kiváló bőrtápláló tulajdonságainak köszönheti népszerűségét, amely nyugtatja, simává és puhává varázsolja a bőrt, minden bőrtípust megszépít! A csomagban ezeken kívül még megbújik egy mini kiszerelésű (45 g) gyömbéres kecsketejes szappan, amely intenzív gyömbéres illatával gyorsan kibillent bárkit a téli fáradságból. A prémium shea vaj, pedig a hideg tél okozta legszárazabb bőrt is azonnal helyrehozza.

Manna_Száncsengő_Tesztvilág
A Száncsengő karácsonyi díszdobozt megrendelni a Manna webshopjából tudjuk, ára 6990 Ft.

Stara Mydlarnia csokoládé-narancs kollekció

A lengyel Stara Mydlarnia ellenállhatatlan kollekciója nálunk sajnos csak limitáltan érhető el, külön karácsonyi ajándékcsomagról nincsen tudomásunk. Viszont ez a három tagból álló csokis-narancsos kollekció annyira el van találva, hogy hatalmas hiba lett volna kihagyni az ajánlásból. A kakaó-narancs tusfürdő E és B5 vitaminnal és narancskivonattal csábítja el gyanútlan áldozatait. Koffein tartalma elősegíti az optimális keringést, valamint antioxidáns hatása van, illetve csökkenti a narancsbőr képződés. A csokoládé-narancs fürdő – és zuhanyshake segítségével a zuhany alatt egyszerűen elkészíthetjük a shake-ünket. Ezt azonban nem ajánlatos elfogyasztani, hanem inkább összerázni a két komponensű tusfürdőt és élvezni az intenzív csokis-narancsos illatot a bőrünkön. Nyammi! Ha tudjuk valamelyik szerettünkről, hogy szokott masszírozni, vagy fordított esetben őt masszírozzák, akkor a narancs és fajéj kivonattal ellátott relaxáló masszázsolaj szuper ajándék lesz. A szójabab és avokádóolaj értékes összetevőit tartalmazza, zsírsavakban, aminosavakban, vitaminokban és ásványi olajban gazdag masszázsolaj. A narancsvirág kivonatnak köszönhetően pedig antibakteriális és erősítő hatása van.

Stara_Mydlrnia_karácsony_Tesztvilág
A Stara Mydlarnia termékek megvásárolhatóak a Tesco üzletekben, a csokoládé-narancs tusfürdő 1399 Ft, a zuhanyshake 1499 Ft, a masszázsolaj pedig 1839 Ft. Csomagoltassuk be, vagy vegyünk egy ajándékzacskót és máris kész a karácsonyi ajándék.

Dr. Organic a Fiatal bőr titka és Frissesség forrása ajándékcsomag

A Dr. Organic termékekkel garantáltan örömet okozunk, bárki is legyen a megajándékozott. Anyukánknak a fiatalító ránctalanító hatásáról ismert bioaktív gránátalmás testápoló csomag (Fiatal bőr titka) kiváló meglepetés lenne. A bioaktív gránátalmás tusfürdő bővelkedik a sejtfiatalító és hidratáló összetevőkben, és kivédik az oxidatív sejtkárosodást. Sejtregeneráló komplexuma segít tisztává és kiegyensúlyozottá varázsolni a bőrt. A bio gránátalma testápoló helyreállítja a bőr nedvességtartalmát és megóvja a bőrt, fantasztikus szupergyümölcs antioxidáns elemei védelmet nyújtanak az ártalmas szabadgyökökkel szemben. És ezen kívül említettük már, hogy isteni az illatuk?

Dr.Organic_Fiatal_bor_titka_Ajandekcsomag
A Frissesség forrása ajándékcsomag az aloe vera erejével felveszi a harcot a téli álmosság és fáradtság ellen, hiszen frissítő illatával mindenkit lendületbe hoz. Az alumíniummentes golyós dezodor alapja az aloe vera, mely a kíméletes feldolgozás során megőrizte természet adta értékeit. Ez a bőrnyugtató deo a pórusok elzárása nélkül biztosítja a 24 órás védelmet az izzadás ellen. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést. A bio aloe vera tusfürdő pedig egy fárasztó nap után lendületbe hoz, és felfrissít, emellett nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, serkenti a természetes sejtmegújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.

Dr.Organic_Frissesseg_forrasa_Ajandekcsomag
Dr. Organic ajándékcsomagok megrendelhetőek a Bionivo oldalról. A Fiatal bőr titka ajándékcsomag 4100 Ft, a Frissesség forrása 3790 Ft.

Lush Holiday Cheer

Az angol Lush szebbnél szebb és finomabbnál finomabb ínyencségekkel várja a tanácstalan vásárlókat, a meglepetések között számtalan kimondottan karácsonyi ajándéknak szánt meglepetéscsomag is megtalálható. Ha nem szeretünk, vagy nincs időnk csomagolásra, akkor a legtökéletesebb választás egy Lush meglepetés, amely már precízen és ízlésesen, karácsonyi csomagolópapírral és masnival be van csomagolva. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy válasszunk, megvegyük és nézzük az örömöt a megajándékozott arcán, miközben kicsomagolja a kellemesen illatozó ajándékát. A számtalan ötletesebbnél ötletesebb meglepetéscsomag közül mi a Holiday Cheer fantázianévre keresztelt variánst ajánljuk.  A csomag 7 különböző, a karácsony hangulatát idéző terméket tartalmaz. A karácsonyfa mintázatú és karamellillatú Yog Nog szappan szerecsendióval fűszerezett szójajoghurttal ápolja a bőrt. A nagy adag hidratáló kakaóvaj, az ylang ylang és egy csipetnyi szegfűszeg is megtalálható ebben a karácsonyi illatot árasztó szappanban. A Salt and Peppermint Bark testradír egy sós-borsmentás dörzsi, amely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrünkről. Emellett isteni illatot hagy maga után, és szép színes kinézetével még egy fárasztó nap után is jobb kedvre derít. A fűszeres feketebors és a pacsuli erőteljes illata egy karácsonyi buli után reggel csodákat művel. Sötétzöld színével pedig pont olyan érzésünk lesz, mintha egy karácsonyfával fürdenénk, azzal a különbséggel, hogy a Lord of Misrule krémtusfürdő nem szúr. Ha fürdés szerelmesei biztosan odáig lesznek a Snakes and Ladders gyurmaszappanért. Ez a formázható, sokoldalú szappan használható kézmosásra és fürdésre, habfürdőnek, hajmosáshoz, sőt még a ruhákat is kimoshatjuk vele, de ami a legkülönlegesebb benne, hogy a puha, színes tömbökből különféle figurák formálhatók, akár a gyurmából. A csomag talán egyik legintenzívebb illatot árasztó darabja egyértelműen az újdonságnak számító zsályás-kakukkfüves Old Father Time szappan. A szintén idei limitált kiadású Santa’s Belly tusfürdőzselé vegán vörösborral és friss almalével készült, hogy ne csak mi, hanem bőrünk is igyon valami finomat. A fűszeres forralt bor ihlette zselében még egy kis csillagánizs-főzet is van, de bármilyen ínycsiklandó is az illata, és bármennyire hasonlít is a gyümölcszselére, inkább ne együk meg!  Annyi kakaó és tonka van a Yuzu & Cocoa krémtusfürdőben, hogy Mr. Wonka örülne, ha fele ennyire illatos csemegét tudna készíteni. A yuzu, más néven japáncitrom leve keveredik a kakaó- és tonkakivonattal, ennek köszönhetően órákon keresztül csokis narancs illatfelhő fogja körüllengeni használóját.

Lush_Holiday_Cheer_Tesztvilág
A Holiday Cheer ajándékcsomag megrendelhető a Lush webshopjából, vagy megvásárolható a négy budapesti Lush üzletben. A csomag ára 14990 Ft.

Faith in Nature mini tusfürdő válogatás és bőrápoló ajándékcsomag

A Faith in Nature termékek egyike sem okozott soha csalódást, ráadásul az egyik kedvencünk, a málnás-vörösáfonyás tusfürdő egy igazán praktikus és ötletes ajándékcsomagban is elérhető. A tusfürdőválogatás 5 db, egyenként 100 ml-es mini tusfürdőt tartalmaz. Praktikus ajándék olyannak, akiről tudjuk, hogy szeret sokat utazni, mert a kompakt kiszerelésnek köszönhetően könnyen elvihető nyaralásra, kirándulásokra, hiszen akár egy övtáskában is elférne – így sokkal több hely marad a táskában a pakolásra. A csomagban megtalálható egy aloe vera és ylang ylang, egy grapefruit és narancs, egy levendula és geránium, egy tengeri hínár és citrus, és a már említett kedvencünk a málna és vörösáfonya tusfürdő. Ebben a válogatásban biztos mindenki megtalálja a kedvencét!

????????????????????????????????????

A bőrápoló ajándékcsomag kiváló választás lehet egy hölgyrokonnak vagy barátnőnek, főleg ha tudjuk róla, hogy könnyen kiszárad a bőre. A szett 3 darab egyenként 50 ml-es krémet tartalmaz, egy kézkrémet bio kender olajjal, egy lágy hidratáló krémet bio zöld tea kivonattal, és egy intenzív regeneráló krémet bio ginkgo bilobával és olíva olajjal. Mindezt egy egyszerű, letisztult és ízléses csomagolásban.

FIN_arc- és kézkrém csomag_Tesztvilág

A Faith in Nature ajándékcsomagok elérhetőek a termeszetes.com oldalon. A fürdőválogatás 3950 Ft, a bőrápoló ajándékcsomag pedig 4950 Ft.

 Ziaja karácsonyi szett férfiak számára és olívaolaj ajándékcsomag

A Ziaja márka szépségápolási ajándékcsomag választékában mindenkinek találhatunk megfelelőt a karácsonyfa alá. A szép, tetszetős csomagok tartalma olyan az arca és a testre kifejlesztett ápoló kozmetikumok, melyek speciális szaktudás alapján, természetes eredetű alapanyagok felhasználásával készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevők hatását, mint a növényi kivonatok és a vitaminok.

Ziaja_ffi_szett_Tesztvilág

A finom, friss illatú olívás csomag teljes körű testápolást kínálnak tusfürdő, testápoló, és kézkrém termékkombinációjával. Természetesen a férfiak sem maradnak ki az ajándékozásból, a Ziaja men ajándékcsomag tartalma tusfürdő, roll-on, hidratáló arckrém.

Ziaja_oliva_Tesztvilág

Az ajándékcsomagok kaphatók a hipermarketekben, valamint a ziajashop.hu weboldalon. Az olívaolaj ajándékcsomag 2645 Ft, a férfiaknak szánt tusfürdőt, dezodort és hidratáló krémet tartalmazó szett pedig 2145 Ft.

Kneipp fürdőolaj wellness kollekció és fürdőkristály válogatás

Ebben a hideg téli időben, ki ne szeretne egy kellemes és pihentető forró fürdőt venni? A német Kneipp márka pedig gondoskodik róla, hogy a fürdővizet az aktuális kedvünk vagy hangulatunk szerint fűszerezzük meg. A fürdőolaj wellness kollekció 6 db egyenként 20 ml-es üvegcsét rejt, amelyekből 6 féle kényeztető, kellemes illatú fürdő készíthető. A Mély-relaxáló fürdőolaj éterikus pacsuliolajat és értékes szantálfa kivonatot tartalmaz. A pacsuli oldja a feszültséget és megnyugtat, a szantálfa kiegyensúlyoz és ellazít. A Kényeztető fürdőolaj megakadályozza a bőr kiszáradását a természetes visszazsírosító makadám olajjal, a gyömbér és a kardamon értékes illóolajával, valamint a mézkivonattal. A száraz és érzékeny bőrnek ideális a Bársonyos bőr fürdőolaj, mivel mandulavirág tartalmával és a 94% tisztaságú mandulaolajjal aktívan védi és érezhetően ápolja a bőrt. A Boldogság fürdőolaj kellemes kikapcsolódást és szép pillanatokat nyújt, a vörös mák és a kender természetes olajainak köszönhetően. Egy megerőltető és fárasztó nap után ideális választás a Tökéletes kikapcsolódás fürdőolaj. A citromfű nyugtatóan és lazítóan hat, különösen nagy részben tartalmaz az indiai citromfűből nyert értékes, természetes illóolajokat és citromfű kivonatot. A Stresszoldó fürdőolaj a mandarin és a narancs természetes illóolajaival segít legyőzni a stresszt és a feszültséget.

Kneipp_karácsonyi_ajándék_Tesztvilág

Ha szerettünkről tudjuk, hogy a fürdőkristályokat jobban kedveli, akkor inkább a Kneipp fürdőkristály wellness válogatással lepjük meg. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. A csomag 4db egyenként 60 grammos tasakot tartalmaz.

Az ajándékcsomagokat megtaláljuk a Kneipp Magyarország webshopjában. A fürdőolaj válogatás 2490 Ft, míg a fürdőkristály csomag 1490 Ft-ba kerül.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek