Az Inecto Pure termékcsalád megújult külsővel tér vissza a boltok polcaira

Estimated read time 5 min read

Az igen látványos külső és belső átváltozáson átesett Inecto Pure termékcsalád Inecto Naturals néven szeptember vége óta újra elérhető a vásárlóközönség számára.

A megújulás során a termékek új, fiatalos és igazán trendi csomagolást kaptak, de az összetevőkben is történt némi változás. A felhasznált alapanyagok 90%-a organikus eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat. Az Inecto Naturals termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat.

Az Inecto egy brit szépségápolási márka, bőr – és testápolási termékeiket maga a természet inspirálta. Az összetevők kiválogatása során elsődleges szempont volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a vásárlóiknak, ezért esett a választás a kókusz- és argánolajra. A termékeikben megtalálható organikus olajak fenntartható forrásból származnak, soha nem tesztelnek állatokon, így vegánok is nyugodtan használhatják.

Inecto Naturals Coconut és Argan termékcsalád

A kókuszolaj felhasználásáról 4000 éves feljegyzések állnak rendelkezésre. Az egészségre gyakorolt hatását azóta is méltatja az emberiség. A bőr- és hajápolás legfontosabb alapanyaga a kókuszolaj, amely ápol, táplál, hidratál, és megvédi bőrünket a környezet káros hatásaitól. A marokkói argánolaj az egyik legegzotikusabb olaj a világon. Nagyon gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. Szinte azonnal felszívódik, intenzív hidratálást nyújt a bőrnek. A száraz és fénytelen hajtincseket pedig puha, lágy és fényes hajkoronává változtatja.

Inecto_sampon_TesztvilágHajápolás

Az Inecto Naturals Coconut és Argan kényeztető hajápolási termékcsaládja bársonyosan puhává és simává varázsolja a tincseket, és isteni finom illatuk felidézik a trópusi tájak hangulatát. Az extra csillogás argánolajos és a gazdagon hidratáló kókuszos sampon táplálja a hajat, míg a hidratáló kondicionálók gyengéden ápolják a száraz, igénybevett fürtöket. A regeneráló argános és a hidratáló kókuszos hajpakolás is igazi csodaszer a töredezett haj számára. A kókuszos hajsimító szérum nemcsak a hajszárító forró levegőjétől óvja meg a frizurát, hanem ápolja, puhává és ragyogóvá is varázsolja. Ha egy kis extra fényt és csillogást szeretnénk adni fürtjeiknek, akkor a csillogó ragyogás kókuszos vagy tündöklő csillogás argános hajolaj kitűnő választás lesz.

Argán_testápoló_TesztvilágTestápolás

Mindenki megérdemli a kényeztetést! Az Inecto Naturals gazdagon ápoló, csábító illatú bőrápolási termékei mindenkit rabul ejtenek! A száraz és nagyon száraz bőrt újra hidratálttá, rugalmassá és bámulatosan puhává varázsolják. A gazdagon tápláló és hidratáló kókuszos és argános krémtusfürdők használatával nem kell lemondani egy pihentető kádfürdőről, bőrünk mégis puha és rugalmas marad. A gyengéd, krémes kókuszos mélytisztító bőrradír hatékonyan távolítja el a már elhalt hámsejteket, egyenletessé és selymessé téve ezzel a bőrfelszínt, hogy utána a kényeztető testápoló vagy a gazdagon tápláló kókuszos krém biztosíthassa a napi hidratációt. Semmi sem regenerálja jobban a nagyon száraz bőrt, mint a selymesítő kókuszos vagy a kényeztető argános testolaj. Könnyű állaguknak köszönhetően nagyon hamar felszívódnak, és a nedvességet magukba zárva, intenzíven hidratálnak. A kéz vékony bőrének is nagy szüksége van a rendszeres ápolásra, odafigyelésre, különösen ősszel és télen. A hidratáló argános és a kényeztető kókuszos kéz és körömápoló kézkrém regenerálja a bőrt, a körmöt és a körömágy érzékeny területét. A végeredmény pedig selymes puhaságú és gyönyörűen ápolt kezek.

A megújult Inecto Naturals termékek elérhetőek a dm, Rossmann, Tesco és Auchan üzletekben és a www.takemeshop.hu webshopban.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek