Fogd és Vidd! – Füstli a pohárban

Estimated read time 3 min read

A Sága Foods fő termékcsaládja, a Füstli 15 évvel ezelőtti piaci megjelenése óta kedvelt virsli-márka Magyarországon.

A cég szakítva a virslik hagyományos fogyasztási formáival, most olyan újdonsággal lepte meg a Füstli rajongókat, ami a hazai élelmiszerpalettán egyedülálló készítmény, bízva abban, hogy nem csak a Füstlit szeretők kedvence lesz. A Snacki & GO! az itthoni boltok kínálatában az első olyan snack-féleség, ami a szokásos sós-édes szénhidrátbombák helyett laktató megoldást jelent az éhségüket azonnal csillapítani vágyóknak is.

Saga Fustli Snacki_TesztvilágFelgyorsult életritmusunknak köszönhetően a „nassolás” mára már az étkezés és az egészséges életmód részévé is vált. A Snacki & GO! kiválóan beilleszthető a mindennapi táplálkozásba is a sós és édes snackek helyett, vagy azok mellett. Amellett, hogy a többi snackhez képest táplálóbb (nem cukros, nem zsíros), akár hidegen is, on-the-go fogyasztható. Az izgalmas kiszerelésben – mikrózható pohárban – kapható 74%-os, magas hústartalmú Füstli Snacki & GO! falatkák pulykahúsból készülnek, és a legkedveltebb ízekben – füstízű és sajtos füstízű – kerültek a boltok polcaira.

 

A snackeket az éhségérzet csillapítása mellett az energia szinten tartására és a súly kontrollálására (többször keveset) is használjuk, ami végigkíséri a napunkat. Van, aki étkezés helyett, étkezések között vagy menet közben – úton, piknik alkalmával, mozizás közben is fogyasztja ezeket a készítményeket.

Vélemény

Mi is megkóstoltuk természetesen a Sága Füstli Snacki & GO! falatkákat. A csomagolás szerint ugyan hidegen is fogyasztható, mi inkább megmelegítettük mikrohullámú sütőben az ajánlás szerint 700 W-on fél percig, majd a virslik összerázása után még fél percig hagytuk a mikróban. A kicsi kb. 3 cm virslikből olyan 15-20 db található egy dobozban és nemcsak nassolásra alkalmasak, de vacsorára pl. szendvics vagy tojásrántotta mellé is ideális választás lehet. A csomagban egy mini műanyag villa is található, így tényleg bárhol vagyunk és megéhezünk, a Snacki & GO! helyben azonnal fogyasztható. Mi azonban inkább tévénézéshez, filmezéshez popcorn helyett ajánljuk egy kevés mustárral és ketchuppal, mert szerintünk úgy az igazi.

Snacki & GO,Snacki & GO,Snacki & GO,Snacki & GO,Snacki & GO

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek