Demeter Everyoung After Shave Balzsam

Estimated read time 4 min read

Demeter Everyoung After Shave Balzsam

Amikor tesztelésre érkezett hozzánk egy kis üveges after shave balzsam, akkor még nem is gondoltam bele abba, hogy mit is tud többet ez a termék a hagyományos after shave-eknél.

Bevallom őszintén, hogy azonnal ki sem bontottam, csak nézegettem, mert annyira jól néz ki a csomagolás. Pár napnak el kellett telnie ahhoz, hogy rávegyem magam arra, hogy tényleg kinyissam az üveget és nyomjak belőle egy adagot.

De mi is az az after shave balzsam? Demeter Everyoung After Shave Balzsam

After-shave jelentése, magyarázata:

Borotválkozás utáni arcszesz, gél, balzsam. Általában fertőtlenítő hatásúak, gyakran tartalmaznak alkoholt.
Arra hivatottak, hogy megelőzzék a vágások okozta fertőzést, és nyugtassák az irritált bőrt.

1-76448

 

A forgalmazó szerint

Könnyen felszívódó AFTER SHAVE BALZSAM, amely a száraz és érzékeny bőrt nyugtatja és regenerálja. Kamilla-, és aszparágusz kivonatot, valamint hűsítő és megfelelő bőrhigiénés állapotot elősegítő bio mentolt tartalmaz. A bőrre ható bőröregedési folyamatok mérsékléséhez komplex támogatást ad a bőrnek a homoktövis, az olajfalevél, a hibiszkusz és a ruta kivonata.

Alkalmazása: Az arc bőrfelületére vékony rétegben borotválkozás után felkenjük. Demeter Everyoung After Shave Balzsam

Összetevők/ INGREDIENTS (INCI): CUCURBITA PEPO FR.J.**, AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR.**, GLYCERIN*, DAUCUS CAROTA SATIVA R. J.**, SESAMUM INDICUM S. OIL**, ASPAR AGUS OFFICINALIS ST. EXTR.**, RUTA GRAVEOLENS EXTR.**, CHAMOMILLA RECUTITA FL. EXTR.**, TOCOPHEROL, SIMMONDSIA CHINENSIS S. OIL**, BUTYROSPERMUM PARKII S. BUTTER*, HYBISCUS SABDARIFFA FL. EXTR.*, XANTHAN GUM, LECITHIN*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FR. EXTR.*, OLEA EUROPAEA L. EXTR.*, MENTHOL*, OCIMUM BASILICUM EXTR.**, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SANTALUM ALBUM OIL*,SALVIA SCLAREA OIL (LINALOOL, LIMONENE)**.

Konzerválószer: SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

*= ellenőrzött ökológiai termelésből származik

**=  ellenőrzött biodinamikus termelésből származik

Demeter Everyoung After Shave Balzsam

A Tesztvilág vélemény

Az első alkalommal az tűnt fel, hogy iszonyatosan krémes jellegű és jól kenhető. Olyan, mintha zsíros lenne, de tudjuk, hogy nem az. Nagyon jó az illata, és gyorsan fel is szívódik. Mintha érezni lehetne kicsit a kamilla kivonatot. Olyan érzése van az embernek borotválkozás után, mintha valami tavaszi réten lennénk. Felfrissíti a bőrt és egy teljesen új érzést biztosít. Annyira rákattantam, hogy nem csak a borotválkozás után kezdtem használni, hanem minden nap, amikor reggel elmentem otthonról. Függetlenül, hogy borotválkoztam-e, baba illatú lettem. 🙂

Én két nyomásnyit használtam, mert „nagy az arcom” 🙂   Ez a mennyiség kb. két rizsszem méretű, ami teljesen elég egy használatnál. Órákig lehet érezni az illatát, ami azért is érdekes, mert az ember orra egy idő után hozzászokik az viselt illatokhoz. Ezután így jó jönni-menni, hogy tudjuk ebben a nyári melegben probléma nem lehet.

Én nem voltam az a „kényeztetem magam krémekkel” típus, de ez a Demeter Everyoung nagyon bejött. Nem csak azért mert jó illatú, hanem az összetevők miatt is, mint a homoktövis, a kamilla és sorolhatnám a dobozon lévő természetes alkotórészeket.

Nem nagy az üveg: 50ml töltési térfogatú, de olyan keveset kell nyomni a golyós nyomófejen, hogy alig látszik, hogy fogyna. Ne is fogyjon, mert nagyon jó minőségű. Az ára …. Na azt nem írom le inkább nézzetek szét a forgalmazó weboldalán , hátha találtok sok jó terméket még.  KATTINTS IDE !

Tesztelés alatt áll még egy homoktövis fényvédő krém is, de arról egy másik cikkben írunk, mert mi olyanok vagyunk.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek