Teszteltük a Sága Fini Mini falatokat

Estimated read time 3 min read

Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,

A Sága Foods Zrt. kifejezetten gyermekek részére fejlesztette Fini Mini termékeit, és már elérhetőek a boltokban.

A Fini Mini termékcsalád legfrissebb, illetve megújult tagjai is pulyka- és csirkehúsból készülnek, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását. A termékek kiemelkedően magas, 80% hústartalmúak, laktóz- és gluténmentesek, hozzáadott szója nélkül készülnek.

Bár mi már sajnos nem vagyunk gyerekek, de nam hagyhattuk ki, hogy ezeket a megújult termékeket ne próbáljuk ki.

A Fini Mini pulykavirslik nevükhöz méltóan tényleg nagyon aprók, egy db körülbelül 2-3 cm. Elkészítésük roppant egyszerű, így ha csemeténk hirtelen megéhezik és gyorsan szeretnék adni neki valamit, ezek a pulykavirslik tökéletes választások. Gyöngyöző vízbe kell beletenni, és abban 3-4 percig főzni. Glutén,-szója és laktózmentes a termék, így az arra érzékeny gyermekek is bátran fogyaszthatják. Hústartalma a csomagolás szerint 80%, emellett dúsították még E-vitaminnal, B6-vitaminnal, kálciummal és folsavval is. Ízét tekintve pedig nagyon ízletes, roppanós, egy 140 grammos csomagban körülbelül 25 db mini virsli található, így biztos anyának és apának is marad belőle pár darab.

Sága foods Fini Mini

Ajánlott fogyasztói ára: 399 Ft/140 gramm Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,

Sága foods Fini MiniA Fini Mini pulykapárizsi és csirke mellsonka is a felnőtteknek szánt termékek kicsinyített verziója. Mindkét termék 80% húst tartalmaz, és az E-vitamin, B6-vitamin, kálcium és folsav bennük is ugyanúgy megtalálható. Finomak, nem sósak, tényleg érezni bennük a húst, nem úgy mint sajnos a legtöbb felvágottban. Szintén glutén,-szója és laktózmentesek, egy kiszerelésben kb. 15 szelet mini méretű termék található.

Ajánlott fogyasztói áruk: Pulykapárizsi 249 Ft/80 gramm csirke mellsonka: 349 Ft/70 gramm Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,Sága foods Fini Mini,

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek