Samsung Galaxy S6-S6 edge

Estimated read time 2 min read

A Samsung legújabb okostelefonjai, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge mellé exkluzív Galaxy Gifts alkalmazáscsomaggal kedveskedik vásárlóinak. A csomagban található több tucat prémium alkalmazással az ügyfelek valóban izgalmas és hasznos mobil tartalmak és szolgáltatások közül válogathatnak.

 

GalaxyGift_Apps_MainA fém és üveg ötvözetéből készült, arany-platina, topázkék, smaragdzöld, igazgyöngy-fehér, zafírfekete színekben kapható Samsung Galaxy S6 és annak ívelt kijelzővel tervezett Galaxy S6 edge változata már önmagában is páratlan felhasználói élményt nyújt. A dizájn és a magas szintű hardverek mellett a készülékek szoftverei a legmagasabb szintre emelik a két okostelefont, a dinamikus Galaxy App alkalmazásboltból ingyenesen és gyorsan letölthető Galaxy Gifts appjai pedig a szórakozás, életmód, magazinok és e-könyvek, valamint segédprogramok témában kínálnak egyedi felhasználói élményt a fogyasztóknak.

 

„Az olyan kiemelt és évről évre továbbfejlesztett Samsung alkalmazások, mint az S Health elérhetősége mellett célunk, hogy a felhasználók igényeit a mobil tartalmak terén is minél szélesebb körben kiszolgáljuk. A már elérhető appok mellett éppen ezért összegyűjtöttük azokat az alkalmazásokat, amelyek megkönnyítik és pozitív élménnyel töltik meg a felhasználók mindennapjait” nyilatkozta Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikációs vezetője.

Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge,Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge,Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge

A Samsung Galaxy Gifts kiemelt appjai:,Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge,Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge,Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 edge

  • Szórakozás: Pac-Man Friends, The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth, Dragons of Atlantis, Shazam Encore
  • Életmód: Keepy, Endomondo, Workout Trainer, Life360
  • Magazinok és e-könyvek: Audible, NY Times Breaking News, The Economist, Kindle for Samsung
  • Segédprogramok: Evernote, Flesky Keyboard, Hancom Office 2014, LastPass, Magisto, OneDrive, Parallels Access, Pocket, VSCO Cam

 

A Samsung Galaxy Gifts ajánlatában szereplő alkalmazásokról további információt az alábbi linken talál:

http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxys6/galaxygifts/

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek