Lush Sun Care termékcsalád – bőröd védelme érdekében

Estimated read time 4 min read

Jön a nyár, így nagyon fontos, hogy gondoskodjunk bőrünk megfelelő fényvédelméről. A Lush Sun Care termékcsaládjának köszönhetően nem kell már aggódni a káros sugárzásoktól sem.

Védd és tápláld bőröd a Lush innovatív Sun Care termékcsaládjával. Termékeink tele vannak a legpompásabb friss összetevőkkel, melyek egész
testeden megnyugtatják a bőrt – ráadásul készítményeinknek az az előnye is megvan, hogy a kozmetikai iparban elfogadott szintetikus fényvédőket is tartalmaznak, így mindegyiküket fényvédő faktor (FF) és UVA-faktor is jellemzi.

Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care

Lush Sun CareSPF10 alacsony
Sesame Suntan Lotion

Telistele van olyan friss összetevőkkel, mint a szezámolaj és a diófalevél-főzet. Ezek az anyagok segítenek növelni a bőr melanintermelését – ami természetes reakció a napsütésre, s ez azt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen segíti a barnulást. A fair trade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloekivonat nyugtatja és táplálja bőröd, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédő gondoskodik. Ráadásul ettől a krémtől bőröd ellenállhatatlanul finom illatú lesz!

2490 Ft / 100g 4690 Ft / 250g

Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care

 

 

 

Lush Sun CareSPF15 közepes

Powdered Sunshine napvédő hitőpor

Laza állagú, finom púder, melyet könnyű használni: csak hintsd a bőrödre és élvezd a napvédelmet. Ez igazi forradalom a napvédelemben, könnyen magaddal viheted bárhova és egyszerűen újra használhatod, hogy felfrissítsd a fényvédelmet a nap során. Rengeteg kalaminporral készült, mely igen gazdag cink-oxidban, ami természetes fényvédő. Friss földes, citrusos illatát a szezámolaj, a citrom, a lime és a pacsuli adja.

2590 Ft / 70g

Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care,Lush Sun Care

SunblockSPF30 magas

The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb

Szilárd, fürdés közben felvihető fényvédő kalaminporral, kakaóvajjal és bőrnyugtató, regeneráló hatású rózsakivonattal, mely nagyszerű virágillatot kölcsönöz a bőrnek. A tömb egyharmada elegendő teljes tested védelmére. Fürdés vagy zuhanyozás után a tömbbel simíts végig nedves bőrödön, majd öblítsd le és egy törölközővel gyengéden itasd fel a testeden levő vizet. A három széles spektrumú fényvédő mellett nyugtató, tápláló összetevőket tartalmaz, így igazán jót tesz a bőrödnek.

4190 Ft / 100g

Lush Sun CareSPF30 magas

Million Dollar arckrém

Ha ezt az új, bionikus archidratálót használod, úgy fogod érezni magad, mint egy millió dolláros ékszer – és olyan vonzó is leszel. a vidám illat, a fényvédők és a finom árnyalatú pigmentek egészséges, természetes ragyogást varázsolnak az arcodra. Költséget nem kímélve fejlesztettük ki ezt az arckrémet, mely a bőrt óvó fényvédőket és egy sor pompás összetevőt tartalmaz. a szezámolaj segít megtörni a napfényt, a szintetikus fényvédők pedig kialakítják a fényvédő- és UV-faktorokat. A ligetszépeolaj kiegyensúlyozza és regenerálja a bőrt, a sheavaj és a jojobaolaj lágyít, a méz
és a levendulaolaj pedig simává és puhává teszi az arcbőrt. A darált mandulából, szezámmagból és zabpehelyből készült bőrnyugtató tej ápolja és hidratálja a bőrt, mely puha és telt lesz. még egy csipetnyi Feeling youngert is belekevertünk, melyben fényvisszaverő, a bőrnek finom, egészséges ragyogást adó „mágikus narancs” pigmentek találhatók.

13 990 Ft / 45g

Mi imádjuk a Lush termékeket, és ti?

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek