Heni és a palackprés

Estimated read time 2 min read

Tesztvilág palackprés

Régen vágytam már egy praktikus palackprésre, de bevallom nem tudtam hol lehet ezt az egyszerű szerkezetet beszerezni. Nagyon praktikus kis találmány, ami egy olyan háztartásban, ahol a hétköznapokban kicsit is felelősen gondolkodó férfiak, nők, gyerekek vannak, nélkülözhetetlen. Majd minden házban van már szelektív hulladékgyűjtés, ahol nem mindegy, hogy mennyi idő alatt telik meg a kuka a kiürült, de össze nem préselt palackokkal. Sokkal könnyebb ezt a szerkezetet használni, mintsem kézzel-lábbal kitaposni belőlük a felesleges levegőt. Az 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 literes nem visszaváltható PET palackokat, valamint a 0.33 literes üdítős és 0.33 – 0.5 literes sörös dobozokat ily módon térfogatuknak kevesebb, mint 20%-ára csökkenthetjük.

A legnagyobb örömömre épp megkaptam tesztelésre a három színválasztékból (tengerkék, algazöld) a puncs színűt. Azonnal beleszerettem. Ami elsőre feltűnt, hogy ez a manuális, kézi erőt használó okos kis szerkezet nagyon könnyen, minden megerőltetés nélkül kezelhető, akár „egy gyenge nőnek” is. Nagy előnye, hogy bárhol tárolható, nem kell falra fúrni, nem kell hozzá elem, egyszerűen csak ha szükség van rá elővesszük és használjuk. Pár másodperc és kész is a művelet.

Miután elég sok ásványvizet fogyasztok, így eddig rendszeresen arra kényszerültem, hogy tekerjem, csavarjam az üres palackokat. Most előveszem a dizájnos palackprésemet és pár mozdulat után már csak egy kis darab műanyag marad hátra.

Tesztvilág palackprés (2)

A konyhám egyik dísze lett. Hiszen formatervezett, kellemes formájú, harmonikus színekben kapható termékről van szó.

Ez a kiváló minőségű olasz műanyag háztartási palackprést a hobbyrendeles.hu web áruházból szerezheti be bárki, aki szeretné magát megörvendeztetni egy ilyennel. Mert ezzel tényleg öröm az élet. Ja, és mindezt elérhető áron kaphatja meg

Bővebb információk, megrendelésért kattints IDE!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek