Irány a természet, avagy terítéken az Off road kollekció

Estimated read time 3 min read

Itt a jó idő és a túrázások idelye. Persze van aki télen is túrázik tudjuk jól. Ezért egy off road újdonsággal kellett megküzdenünk. Manfrotto túrabot a túrázás és a fotózás szerelmeseinek

Manfrotto off road,Manfrotto off road,Manfrotto off road,Manfrotto off road

 A természet zöldje a növények és a fák élete. A zöld maga az élet.

(Naoki Higashida)
 

Akár minden hétvégét is a szabadban tölthetnénk és nagyokat túrázhatnánk. Sokan nem ezt teszik, de vannak olyan szenvedélyes túrázó, akiket nem tántorít el eső, vagy sár.

 

Manfrotto off road

 

Nekik ajánlanánk az alábbi Manfrotto terméket, ami nem csak egyszerű túrabot, hanem attól sokkal több. Az off road termékcsalád egyik tagja a monopodként is használható túrabot.

Manfrotto off road

Nagyon praktikus, mivel rejtve van a fényképezőgép csatlakozás. Semmivel nem nehezebb, mint egy hagyományos túrabot és azért az sem mindegy, hogy mennyire tűéles a fotó amit készítünk.Manfrotto off road A túrázás alatt számtalan nem várt esemény történhet, amit gyorsan meg kellene örökíteni. Hát igen….. Amikor kézből fotózunk azt hisszük szép lett a kép, mert a fényképezőn lévő kis monitoron az látszik. Otthon meg a számítógépnél bosszankodunk, hogy több a rossz kép, mint a jó.

Pontosan azért, mert a kéz apró mozgásai nem teszik lehetővé a tökéletesen éles képet.

A monopodra, akarom mondani a selfiebot, vagyis a túrabotra rögzített gépnél nem lesz ilyen problémánk. Manfrotto off roadDe nem csak egyszerű fényképezőgép támasztó ez a valami. Állíts időzített késleltetést a gépedre ( 3-4 másodpercre ), és emeld a hegycsúcson magasra a fényképeződet. Meglátod azt a csodát, amit csak kevesen.

Manfrotto off road

Fotózz ilyen beállítással akár panoráma képet, vagy egyszerűen csak emeld a Manfrotto túrabotot egy apró kis madárfészek  magasságába, és az előre beállított exponálás után Tiéd lesz a legmenőbb kép.

De nem csak a magasan lévő képek lehetnek szépek. Próbáld ki azt , amikor leengeded fejjel lefelé a túrabotot egy kis patakhoz. (Vigyázz, ha nem vízálló a fényképeződ!) A képeket utólag a legegyszerűbb módon meg tudod fordítani a számítógépeden, tehát ez nem lesz probléma. A képzelet szabhat határt a fotóidnak és élményeidnek.

Manfrotto off road

A Manfrotto túrabotot köszönjük a Manfrotto Magyarországnak!

Manfrotto off road,Manfrotto off road,Manfrotto off road,Manfrotto off road

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek