Tartós teszten a Számlázz.hu

Estimated read time 5 min read

Az elkövetkező cikkünk szerintem egy olyan téma , amit sokan nem szeretnek, de muszáj. Ez nem más, mint a számlázás. Persze ha mi írjuk és bevételünk lesz belőle az jó. Viszont amikor mi kapjuk a borsos végösszeget, akkor már nem annyira szeretjük.

Egy cégről sok minden elárul egy számla. Mennyire igényes, mennyire bízhatunk a cég hitelességében stb.stb. Természetesen ezek csak általánosságok. Ezért úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az egyik számlázó programot a Számlázz.hu jóvoltából. Mi is töltünk ki és töltöttünk régebben is számlákat, ezért nem vak vezet világtalant effektus, amikor nekikezdünk egy ilyen, vagy hasonló számlázó programnak.  Számlázz.hu,Számlázz.hu,Számlázz.hu,Számlázz.hu

A cég weboldaláról mindent el lehet intézni. És ami igazából tetszik, hogy szerintem olyan emberek is könnyedén beregisztrálnak és használhatják, akiknek nem enyhén szólva sem barátjuk a számítógép. Szóval mondhatni tök egyszerű lépésről, lépésre haladva a regisztrálás. Mint minden más programnál szükség volt az email címünkre ahová jött a visszaigazolás és ennyi. Nem is fontos azonnal fizetni, de már a regisztrálás után tudjuk használni a rendszert.

Bevallom, hogy ez a rendszer, amit a Számlázz.hu programozott felér egy szoftver fejlesztői Nobel Díjjal. Oké ilyen nincs tudom. Szívesen megnézném az emberek arcát, amikor tudatosul bennük, hogy szinte fillérekért mit kaptak. Olyan dolgokat, amiiről eddig azt sem tudták , hogy létezik ilyen. Persze minden a hivatalos jogszabályi keretek betartásával. Tudjuk a NAV szeret „kötekedni”, vagyis hibát keresni egy működő rendszerben. Hiszen ez a dolguk. Mi viszont nem a rengeteg neten letölthető ingyenes változatot használjuk, ami tele lehet olyan hibákkal, ami nekünk akár súlyos ezresekbe kerülhet.    Számlázz.hu,Számlázz.hu,Számlázz.hu,Számlázz.hu

Amikor a gépünkön már dübörög a számlázó program  számtalan dolgot tudunk elérni. Kicsit azért vissza kell az előző mondathoz fordulnom „gépünkön dübörög” , helyesbítek mert online verzió, vagyis nincs szükség a gépünkre való telepítésre. Ezzel nincs az a baj, hogy „Főnök vírusos lett a gépem, és elveszett 80 számla”.

Számlázz.hu

Rengeteg előnyét tudnám írni a rendszernek. Az online elérés fontos, mert nem kell cipelni magunkkal a laptopot és adott esetben a nyomtatót sem. Bárhol ahol net van és egy leharcolt gép mi vagyunk a nyerők. Egyszerűen belépünk a saját „számla irodánkba” és adjuk is ki az ügyfélnek.

Aki nem szeretne puszira kifizetni egy számlázót, annak lehetősége van egy ingyenes Free verzióra is. Bár ez nem teljes értékű, de az alapokat meg lehet nézni, sőt nem csak 30 napos, mint más dolgoknál. Az adott évben annyi papíralapú számlát nyomtathatunk, amennyit csak bír a nyomtatónk. Természetesen ez is megfelel a jogszabályi előírásoknak.

Az alábbi táblázat a Számlázz.hu oldalán is megtalálható részletesebben. Mi csak az árak miatt csatoltuk be, ami szerintünk igen elfogadható. Van választási lehetőség pénztárca és kategória tekintetében.

Számlázz.hu, Tesztvilág

A megvásárolt csomag függvényében akár testre is szabhatjuk a megjelenést. Igazából ez tetszik a legjobban. A számlázáshoz szükséges dolgokat a rendszer magas szinten tudja. Talán ez egy későbbi cikkünk lesz, mert nekünk is kell még „játszadozni” a rendszerrel, mire megérik egy következő cikk. Tehát  lehetőségünk van a számla megjelenésének egyediségére. Megjeleníthetjük pl logónkat több előre beállított részen, Vagy akár egy nagy hatalmas vízjelen, ami nem zavarja a számlát, hanem halványabban megbújik a számok és betűk alatt. Mintha valami nagy virtuális terítőnk lenne, amire ráírtuk a legfontosabb dolgokat.

Szerintem az ingyenes Free verzióról mindenki áttér igen gyorsan a teljes verzére, mert zavarhatja az embert, hogy mennyi mindent csinálhatna ha lépne egy, vagy több szintet is.

Hamarosan ismét jövünk a programmal kapcsolatos megfigyelésekről és véleményeinkről szóló beszámolónkkal, addig is szerintem nézzétek meg az ingyenes DEMÓ verziót és egy kicsit ti is játszatok!

Továbblépés az ingyenes DEMÓ verzióra!

 

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek