Mesél a Nivea

Estimated read time 3 min read

A NIVEA a család márkája! Olyannyira, hogy a minden évben megjelenő limitált darabszámban kiadott kék tégelyes krémjével most a legkisebbeknek szeretne a kedvében járni! A „NIVEA Mesevilág” sorozattal szeretnénk újraéleszteni a fehér krémhez kapcsolódó meghitt esti rituálét is: egy puszi, egy csöppnyi hófehér krém az apró orra, és máris egy mesebeli világban találjuk magunkat…

 

A mesék világában tett kalandozás egyike a legszebb pillanatoknak, melyet szülő és gyermek megoszthat. Mi több, a történeteken keresztül, a szülők számára is szórakoztató módon ismerkedhetnek a gyerekek az élet valódi értékeivel. A kedves történetek, a szerethető figurák, a közös időtöltés pedig tökéletes atmoszférát teremt a pihenéshez, és kellemes felkészülés az esti lefekvéshez.

A NIVEA Mesevilág varázslatos esti meséinek történeteit Udo Weigelt, német meseíró vetette papírra, és a nemzetközileg is elismert Joelle Tourlonias bűbájos illusztrációi keltik életre.

NIVEA Creme - Mesevilág - TesztvilágA kalandok főszereplői Leó a kíváncsi kisfiú, az ő húgocskája Mia, a csintalan kis tündér, és a mindig megbízható Nyuszi. A történetek izgalmasak és szórakoztatóak, a mélyben mégis fontos üzenetet hordoznak: a gondosan megtervezett karakterek kalandjaikon kereszül tanítanak a valódi értékek megbecsülésére, a szeretet, és a törődés fontosságára. A szemet gyönyörködtető rajzok, a mesék varázslatos világa, a kedvenc hidratáló krémünk megnyugtató illata együttesen egy kellemes, és szeretetteli atmoszféra megélését kínálja, a törődés, a gondoskodás érzésének varázslatos pillanataival a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

A mesék motívumai megjelennek a limitált kiadású NIVEA Créme csomagolásán, maguk a mesék pedig nyomtatott füzetek formájában lesznek elérhetőek az üzletekben. A www.nivea.hu/mesevilag weboldalon megtalálhatóak a mesék animált változatai, ami számtalan lehetőséggel teszi még érdekesebbé a mesélést, e mellett pedig még néhány készségfejlesztő játékkal is szeretnénk hozzájárulni a közös élményszerzéshez.

A meghitt pillanatoknak, közelségének és megbízhatóságának köszönhetően a NIVEA számos otthonban vált valódi családtaggá világszerte. Ezt a szeretetet szeretnénk viszonozni azáltal, hogy a NIVEA társadalmi felelősségvállalási céljai között globálisan is kiemelt szerepet kap a családok támogatása.

 

NIVEA Crème

 

Intenzíven hidratáló bőrvédő krém, minden bőrtípusra

  • Egyaránt alkalmas a gyerekek és a felnőttek bőrének ápolására minden évszakban, minden nap.
  • Bőrazonos Euceritet tartalmaz, mely szinte azonnal újra puhává, és rugalmassá teszi a bőrt.

Ajánlott fogyasztói ára: 659 Ft / 75 ml ••• 1589 Ft / 250 ml

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek