Virágoskert a Szentkirályitól

Estimated read time 4 min read

A Szentkirályi csökkentett energiatartalmú, egyedülálló, új termékekkel (gyümölcs és ehető virág kombinációkkal) bővíti kínálatát, Virágoskert fantázianéven. Sikerült olyan íz-virág keverékeket kreálniuk, amelyek egész biztosan elnyerik a vásárlók tetszését és új kedvencek születnek. A vállalat az új termékeket egyelőre háromféle – citromfű lemon-lime, gránátalma-százszorszép és dinnye-lótuszvirág – ízben hozza forgalomba, és további kombinációkat tervez a jövőben.

 

A boltokban még nem is kaphatóak, de mi már megkóstolhattuk a Szentkirályi három új üdítőitalát a cég PR ügynökségének jóvoltából. Nagyon ígéretes és ízletes kombinációkat sikerült a vállalatnak kitalálnia és megalkotnia, így kíváncsian vártuk, mennyire fognak ízleni nekünk.

Elsőnek a citromfű lemon-lime variánst próbáltuk ki, ami sajnos nem nyerte el a tetszésünket. A citromfű kiérződik belőle és jobban dominál, mint a lemon-lime ízkombináció, ami persze nem baj. A problémánk inkább abból eredt, hogy rettentően édeskés utóízt hagy maga után és egyáltalán nem oltotta el a szomjunkat. Egyszerre egy pohárnál többet nem lehet meginni belőle, de ha egy kis ízre vágyunk sima víz mellé tökéletes.

Virágoskert_mindhárom_Tesztvilag

A citromfüves után már félve kóstoltuk meg a másik két fajtát, mert gondoltuk, hogy a Szentkirályi is abba a csapdába esett, mint a legtöbb csökkentett energiatartalmú üdítőitalt forgalmazó cég: túlédesített termék, amiben semmi mást nem érzni csak az édesítőszereket. De szerencsére nem így lett. A gránátalma-százszorszép kombinációval egy nagyon tökéletes és harmonikus terméket kaptunk eredményül. Finom illata van, nem mondanánk meg elsőre, hogy gránátalma, viszont nagyon kellemes. Igazi tavaszi-nyári hangulatunk lett tőle. Az íze is pont olyan jó, mint az illata, és kóstolás után már nem volt kétséges a gránátalma jelenléte (legalábbis az íze). Egy érdekességet fedeztünk fel, miután elolvastuk az palackon az összetevőket: gránátalmát sajnos egyáltalán nem, viszont százszorszép kivonatot tartalmaz az ital. Ennek ellenére megállapítható, hogy a Szentkirályi nagyon eltalálta ezt az ízkombinációt, mi garantáltan újra fogjuk vásárolni.

A Virágoskert sorozat harmadik tagját hagytuk legutoljára, az engem a görögdinnye-függőségem miatt ez az íz érdekelt leginkább. Rengeteg féle üdítőitalt próbáltam már, de görögdinnyés ízűhöz még soha nem volt szerencsém. A kupak letekerése után rögtön érezhető a kellemes gyümölcsillat, és enyhén érződik benne a lótuszvirág is. Az íze sem okozott csalódást, mintha egy friss és lédús dinnye szeletbe haraptunk volna bele.

Nagyon jó triót sikerült a Szentkirályinak alkotnia, és izgatottam várjuk az új kombinációk érkezését is. Én személy szerint a gránátalma-százszorszép és a görögdinnye-lótuszvirág variánsoknak biztos állandó vásárlója leszek.

A Virágoskert ízei 1,5 literes kiszerelésben tavasztól lesznek kaphatók a boltokban, és a tervek szerint kisebb, 0,75 literes kiszerelésben is forgalomba hozzák majd a szezonban.

Ajánlott fogyasztói ár: 249 forint.

 

 

Horvát lagúna reklám (2)

A Tesztvilág ezzel kereskedik

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek