Tűzoltási technológia az űrkutatásból

Estimated read time 4 min read

 A világon negyedikként nyerte el a  Spiller Trade Kft. az űrkutatásban is használatos tűzoltási technológia kizárólagos forgalmazási jogát.

 

Az eddigi megszokott tűzoltó készülékekhez és palackokhoz képest egy merőben más tűzoltási elven működő tűzoltó eszközökről van szó, melyek magas nyomáson kálium port lövellnek ki így kémiai úton elvonják az oxigént a tűztől, ezáltal megszakítják az égési folyamatot.

Ami nagyon fontos, hogy mindezt mindenféle maradandó szennyezőanyag nélkül teszik, hiszen sokszor előfordul, hogy egy kisebb tűz oltása a hagyományos eszközökkel sokkal nagyobb kárt okozhat mint maga az égés!

Akár egy működő számítógépnél, feszültség alatt lévő elektromos készülékeknél, elektromos panelokban vagy gépjárművek belsőterében is használható mindenféle komoly károsítás nélkül!

Teszt ,Fire Stryker

 

Jelenleg az 50 másodpercig működő 250 gramm súlyú 26 cm hosszú és 3 cm átmérőjű és a 100 másodpercig működő 550 gramm súlyú 33 cm és 3 cm átmérőjű Fire Stryker névre keresztelt tűzoltó eszközök szerepelnek a palettán, de a forgalmazó folyamatosan bővíti a kínálatot.

Az Országos Katasztrófavédelem már tesztelte, bevizsgálta az eszközöket, melyeket a Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványok kiadására megfelelőnek talált kezdeti A ,B ,C tüzek oltására és elektromos tüzek oltására 100.000 volt-ig.

Stryker_101

A világon már rengeteg helyen rendszeresített tűzoltó eszközök rendelkeznek NATO számmal és sok referenciával, némely országokban már új gépjárművek alaptartozékaként is szolgál a biztonság, vagyon és emberélet megőrzése érdekében.

 

letöltés

Védje szeretteit, értékeit!!

Gondolja csak végig! Sajnos az autóban, lakásban, garázsban is bármikor előfordulhat tűzeset!

Jelen pillanatban mivel oltana otthonában egy hirtelen keletkező étolaj, elektromos vagy gáztüzet?!

A Fire Stryker minden ilyen esetben az Ön vagy családtagja segítségére lehet!

Az eszközt akár egy kisgyermek is könnyedén képes alkalmazni amennyiben szükséges, mert az egyszerű működése és a súlya ezt lehetővé teszi!

A A Fire Strykert bárhová magával viheti, bármikor szükség lehet rá például campingezésnél, kirándulás közben vagy vitorlás és motoros kishajókon is!
Autója kesztyűtartójában vagy az ülése alatt tartható eszköz láthatatlan marad, de az Ön számára mégis megnyugtató érzéssel szolgál, mert azzal az estleges tűzzel szembeni beavatkozás bármikor pillanatok alatt lehetséges! Szintén az autós felhasználásnál különleges előnye, hogy az eszköz bármilyen láng, vagy 350 C fokos hő hatására önállóan is működésbe lép, ami életmentő lehet egy kigyulladt gépjárműben egy eszméletét vesztett vagy beszorult sérült esetében. Valamint különlegesen hasznos lehet a járművek motortérben elhelyezve, ahol egy esetlegesen keletkező tűz oltását már akkor megkezdheti az eszköz mikor a vezető vagy az utasok még nem is érzékelik azt az utastérben!

 

Nézzétek meg az alábbi kis videót, ahol kiderül mit is tud a Fire Stryker

 

 

Nekünk ez nagyon tetszik és úgy gondoltuk, hogy minden képen írnunk kell róla.

Szeretnéd biztonságban tudni értékeidet?

Kattints erre a szövegre és a Fire Stryker oldalára irányítunk, ahol meg is vásárolhatod!

A Tesztvilág Fire Stryker vásárlói 10% kedvezményben részesülnek!

Vásárláskor említs meg minket a kedvezményedért!

A Tesztvilág.hu most ezzel játszik!
Kattints a reklámra

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek