Univerzális és lemeríthetetlen!

Estimated read time 2 min read

Akkumulátor töltőt sokat találhatunk de ezúttal egy valóban sokoldalú darabot kaptunk a VARTA jóvoltából.

Gyakorlatilag egy átlagos háztartásban megtalálható leggyakoribb elem típusoknak megfelelő akkumulátorokat képes kezelni. A csomagban az akkumulátorok üzemkész állapotban vannak így először az üzemidejüket próbáltuk ki. A képek között látható lámpát közel 96 órán keresztül folyamatosan működtettük mire az akkumulátorok megadták magukat.

 

VARTA

Ez már így is több volt mint amit egy átlagos töltőtől elvárhatunk. A készülék különlegessége, hogy a három leggyakoribb elemtípuson kívül  ( AA, AAA és 9V) a rajta található USB csatlakozó segítségével további lehetőségek nyílnak meg. Használható egyebek között mobiltelefonok, táblagépek és egyéb mobil eszközök töltésére is. És mindezeket természetesen egyidőben is tudja

 

 

További érdekesség,hogy a készüléken található kék színű LCD kijelző, töltés közben tájékoztatást ad az akkumulátorok aktuális töltöttségéről. A töltő tartozékaként adott négy darab,összesen 2100 mAh kapacitású akkumulátort cca. 5 óra alatt tölti fel de ugyanennyi idő alatt megbirkózik egy lemerített mobiltelefonnal is.Természetesen el van látva polaritás csere valamit túltöltés elleni védelemmel is!

Mindezek alapján bátran állíthatjuk, hogy a termékpaletta kiemelkedő tudású készülékét próbálhattuk ki.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek