Keleti rock és roll az IH-ban

Estimated read time 2 min read

Rómeó Vérzik

2014.12.13-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban lépett fel a Rómeó Vérzik, a Depresszió vendégeként.

A jövőre 20 éves jubileumát ünneplő zenekar hihetetlenül jó bulit nyomott az IH színpadán, alaposan feltüzelték a közönséget a fő produkció előtt.  A felvidéki srácok fantasztikusan közvetlenek voltak, és játszi könnyedséggel nyomták egymás után a jobbnál-jobb számokat.

A koncert gerincét A három című albumuk dalai adták, ezt egészítették ki a további korongok legnépszerűbb slágerei. A hangulat végig nagyon felszabadult volt, a közönség együtt énekelt a bandával, ment a fejrázás és a totális megőrülés. Természetesen nem maradt el a visszataps sem, és a ráadás (Kiskakas) után pedig még mindig nagyon nehezen engedték le a bandát a színpadról. A levonulás előtt azért még Koppány bejelentette, hogy a jövő év a zenekar 20. születésnapjának lesz szentelve, különleges és extra produkciókkal készülnek megünnepelni ezt a kerek évfordulót.

Szerény véleményem szerint nagyon okosan lett összeállítva az este programja, a Burnout és a Rómeó Vérzik méltó vendégei voltak a Depressziónak, így a rockrajongók ezen az estén igazán alaposan kitombolhatták magukat!

Setlist:

1. Trójai faló

2. Kalózhajó

3. Milyen a te hited

4. A három

5. Rock ‘n’ Roll az élet

6. Kicsi űrhajó

7. Keleti rock és roll

8. Engedd belém

9. Az ördög az Isten

10. Térdelj elém

11. Kiskakas

Bővebben a Depresszió koncertről ITT olvashattok, a Halász Ferenccel készült interjút pedig ITT találjátok.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek