Hova fut a pelusfutár?

Estimated read time 2 min read

Ebben az esetben hozzánk futott, vagyis pontosabban a kis Elzához, aki a legkisebb tesztelőnk. Szerintünk nem is sejti, hogy micsoda teszt kellős közepébe csöppent.

A teszt a pelusfutár által forgalmazott termék, mégpedig nem más, mint a Pampers pelenka.

A kis Elza nemrégen született, és már használja is a pelust

pelusfutár pelusfutár

Fésűs Nelly gondoskodó anyukaként figyel arra, hogy mindenből a legjobban adja kislányának, így örült, amikor tesztelésre adtunk egy adag illatos „gyerek WC”-t.

Véleménye szerint nagyon sokat változott ebben is a világ, mert még nagyobbik lányánál nem tudott ilyen pelenkát használni. „Szárazon tartja Elza popsiját, és jó az ellenőrző csík amin lehet látni, hogy mennyire pisis a pelus.” Oké Nelly elhiszem Neked, mert bevallom ehhez nem nagyon értek, és szerintem a közeljövőben nem is nagyon akarok. Viszont jó hír még így laikusan is, hogy pont arra jó, amire való. Nem mindegy, hogy a szemünk fénye milyen komfortosan érzi magát a pelenkába, hisz mi sem érezzük jól magunkat egy kényelmetlen pulcsiban, vagy nadrágban.

A Pelusfutár nem egy gyártó cég, de ennek ellenére mégis adott a kis Elzának az egyik termékéből. Nagyon nagylelkű, és köszönjük!

 


 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek