Alpha Zoo a segítő jobb

Estimated read time 2 min read

Ez a cikk egy telefonhívás utáni történet apró, ám de tanulságos kis szösszenete, amit úgy gondoltunk, hogy kutya kötelességünk megosztani az olvasókkal a kutyamenhelyen élő állatok érdekében.

 

Kóborka kutyamenhelyen járt a Tesztvilág, és az adományként kapott Zsákos kutyaeledeleket vittük nagy örömmel az Alpha Zoo jóvoltából.

Az Alpha Zoo az az állateledeles cég, akik nem csak az üzlet , és a profitorientált multi szokásait követve, robotként végzik munkájukat.  Az Alpha Zoo mögött állatszerető emberek, gazdák , és bizton állíthatom, hogy nagyszerű emberek vannak. Miért is mondom ezt?

Talán kezdjük annál a telefonhívásnál.

Mezőtúrról hívtak, hogy az ottani Kóborka kutyamenhelyen igen csak elkelne egy kis segítség. Sok a gazdátlan kutya, és nap, mint nap etetni kell őket. Rövid gondolkodás után eszembe jutott az Alpa Zoo, akiket azonnal föl is hívtam. Nem teketóriáztak sokáig, és adtak is nekünk az egyik prémium kutya eledelükből.

Személyesen mentem el érte, és nagy örömmel vittem a kutyamenhelyre. Gondoltam a kétórás utazás közben, hogy biztos jó helyre fog kerülni az adomány.

Megérkezem, és a kutyák azonnal csaholni kezdtek, mintha csak üdvözölnék a „kaja futárt” .  A kutyamenhelyen egy hölgy fogadott, aki örömmel fogadta a zsákos kutyaeledeleket. Gyorsan csináltunk is egy kis tesztet is. Hamar kiderült, hogy olyan örömmel fogadták a kutyák az kutyaeledelt, mint ahogyan mi vittük, és amilyen jó szívvel adta az Alpha Zoo.

tesztvilág , kóborka

Ez egy nagyon jó példa lehet mindenkinek, és arra bíztatok minden céget, magánembert, hogy lépjen túl a „szegény kutyák” mondaton, és ezután tényleg segítsenek bármelyik állatmenhely lakóin. Azok a kutyaszemek mindenért kárpótolják az embert.

Köszönjük a kutyaeledelt az Alpha Zoo áruháznak!

Rólunk írták kattints IDE!


A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek