Bluetooth kesztyű a hideg napokra

Estimated read time 3 min read

Még nem röpködnek a mínuszok, de ettől függetlenül kipróbáltuk a bluetooth kesztyűt.

Igen érdekes ez a kesztyű, de a mai gyorsan fejlődő technikánál már nem csodálkozunk semmin.

Tesztelésre kaptunk egy bluetooth kesztyűt, ami nem csak a hideg ellen véd, hanem az okos telefonunkkal összehangolva igen jó hasznát vehetjük.

Bluetooth kesztyű

 

Amikor a zsebünk mélyén, vagy a kabátunk alatt van a telefonunk, akkor mire elővesszük a telefonunk, addigra már le is tették. Ez bosszantó lehet, amikor egy fontos hívást várunk. Ez a kesztyű pont ezért lett kitalálva. A bluetooth kapcsolat miatt nem maradunk le semmiről, mert maga a kesztyű veszi az „adást”.

Bluetooth kesztyű

Nagyon egyszerű a párosítás a telefonnal ezért szerencsére nem kellett bajlódni, vagy egy több oldalas használati utasítást átböngészni. A mutatóujj tartalmazza a kis hangszórót, és a csuklópánt részében pedig a mikrofon található. Tehát egyszerűen odatartjuk a kezünk az arcunkhoz, mintha csak fázna az arcunk, és beszélhetünk.


A kesztyűn van egy micro gomb, amivel fogadjuk a hívásokat, vagy éppen bontjuk azt. A kesztyűn helyezkedik el a töltőnyílás is. A kesztyűt tölthetjük autóban, számítógépről, de akár egy adapterrel a hálózatról is. Az akkumlátor élettartamáról nem tudunk nyilatkozni, mert mínuszokban a kapacitás csökken, és szerencsére még jó idő van. Gyári adatok szerint a készenléti idő maximuma 5 nap, és a beszélgetési idő 6 óra. A készenléti állapotot egy kék LED villogása jelzi a töltőnyílás mellett. A jobb kesztyűben van a beépített bluetooth rendszer, ami sajnos nem vízálló, tehát nem érdemes kimosni, vagy nagy hócsatákat vívni. De nem is erre való! Arra vegyünk egy 200Ft-os „kínai” gagyit.

Bluetooth kesztyű

Sokan kérdezhetik, hogy ha nagyon beöltözünk, akkor tud-e kommunikálni a telefonunk a kesztyűvel. A két készülék akár 10-12 méter hatótávolságban is kiválóan működik. Bár messzebb is, de akkor már szakadozik a vétel. A kesztyű egy érdekesség, ami még kérdés, hogy mennyire fog elterjedni, de az biztos, hogy végre egy olyan újdonság, ami megéri az árát, ami 11.900 Ft. Vagyis nem egy megvehetetlen drága valami.

A kesztyűből létezik csajos is, és többféle is, de erről ITT olvashattok.

Köszönjük a kesztyűt a BIT FRAME Team, és várjuk a hideget!


A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek