Orosháza Gyopárosfürdő

Estimated read time 4 min read

Orosháza Gyopárosfürdő a pihenés Mekkája

Ez a legtalálóbb arra, amit tapasztaltunk ottlétünk pár órája alatt.

 

Orosháza Gyopárosfürdő

Megérkezésünkkor fás,  árnyékos parkolóra lettünk figyelmesek. Szimpatikus volt, hogy a rokkant, vagy mozgássérült embertársainkra is gondoltak a parkoló kialakításakor. A parkolásért 150 Ft-t fizettünk óránként, ami Budapesthez képest igen kedvező ár.

Orosháza GyopárosfürdőOrosháza Gyopárosfürdő

A másik meglepetés akkor ért bennünket, amikor beléptünk az épületbe, ugyanis komoly recepció fogadja a strand látogatóit. Hatalmas táblán feltüntetett árak, és kedvezmények. Itt különböző opciók közül választhat a pihenni, és szórakozni vágyó vendég. Továbbá a víz ásványi anyag tartalma is fel van tüntetve.

Orosháza Gyopárosfürdő

Miután megkaptuk az  órához hasonlító kis karkötőnket,( ami a belépésünket biztosította a strand egész területére)  a beléptető kapuhoz érve hozzá érintettük a kéken villogó kis gombhoz. Ezután zöld szabad jelzést kapva elindultunk felfedezni a strand berkeit.

Újabb meglepetés, hogy gyönyörű virágok mindenhol. Szép ápolt pázsit, és napernyővel ellátott homokozó a gyerekeknek.

Orosháza GyopárosfürdőOrosháza Gyopárosfürdő

Különböző gyerek medencék, mini csúszda, pancsoló, úszómedence a tanulóknak, illetve a haladók számára.

Orosháza Gyopárosfürdő

Nagy az árnyékos pázsitos terület a pléddel, vagy napsátorral érkezőknek. Kinti öltöző kabinok, zuhanyzók, büfék, lángos, fagyi várja az ide látogató vendégeket.

Képgaléria

Orosháza Gyopárosfürdő

 


Termál medence található nyitott, és fedett is. Hőfokkal, illetve maximális tartózkodási idővel megjelölve.

Karkötőnket újra használva beléphettünk az élményparkba. Itt külön női, és férfi öltözők illemhelyek, zuhanyzók, hajszárítók találhatók az emeleti szinten. Átöltözésünk után értékeinket a karkötőnk segítségével, egy számmal megjelölt szekrénybe helyezhetjük el, majd zárhatjuk be. Így nyugodtan, és felhőtlenül szórakozhatunk.

Orosháza Gyopárosfürdő

Itt is találhatunk kinti, illetve benti élmény medencéket, sodrással, vízsugárral, levegőbefújással  tarkítva. Van zárt csúszda is, amiből a sárgából bentre, a zöldből pedig kintre csobbanhatunk. Minden medence mellett vigyázó szemek figyelnek ránk az esetleges balesetek, rosszullétek miatt. Az intézmény területén található defibrillátor is, ami szintén a vendégek biztonságában játszik nagy szerepet. Reméljük ezt nem kell soha használni.

Mindenhol  rend, és tisztaság uralkodik. Szemetet nem láttunk sehol eldobva. Ez vagy a személyzetnek köszönhető, vagy a fejlődés útjára léptünk, mi magyarok is.

Újabb beléptető kapu, és beléphettünk a meglepően modern szauna részlegbe, ahol a Finn szaunától a fényterápiás kezelésig mindent megtalálunk.

Orosháza Gyopárosfürdő

Itt aztán lehet pihenni, mert nem szűrődik be a strand monoton zaja, és némelyik kabinban még halk zene is szól.

A szauna termek központi részén van a merülő medence, amit a szaunázás után használhatunk. Természetesen több zuhanyzó is áll rendelkezésünkre. Az emeleti részlegen napozó terasz is van, ahol nagyon jól esik egy kicsit szunyókálni a szauna után.

 

Orosháza Gyopárosfürdő

Teljes lazulás, teljes kikapcsolódás.

A csónakázást sajnos nem próbáltuk ki, pedig gyönyörű a környék. Tavirózsák, és vízimadarak csalogatják az embert.

Orosháza Gyopárosfürdő

 

 

A strand makulátlanul tiszta, a zöld területtől a WC-ig. Teljesen mindegy, hogy csúszdázni, fürödni, vagy egyet szunyókálni szeretnél. Mindenre megtalálod a helyet, és olyan jó érzéssel távozol, mintha valami külföldi nyaraláson lettél volna.

A strand nálunk egy igazi tízből tízes!

 

Itt a nyár, és nem ártana Nektek sem egy kis kikapcsolódás, mert Titeket is vár Gyopárosfürdő!

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek