Abonyi állatkert

Estimated read time 3 min read

Hihetetlenül nagy lelkesedéssel indultunk Abonyba, hogy meglátogassuk az állatkertet, és pár kedvcsináló fotó kíséretében megírjuk az állatkert életét.

 

Meg is érkeztünk kb egy óra autózás után, és könnyen meg is találtuk az állatkertet.

Az út mellett lévő autók mellé parkoltunk. Szerencsére volt sok hely, mert mi korán indultunk, hogy ne zavarjuk a vendégeket, és az állatkert életét.

Már előző nap vásároltunk két 25 kg-os állateledelt, amit majd odaadunk a gondozóknak, mert Ők azért mégis jobban tudják mit, és melyik állatnak kell adni. Nem akartam előre a két zsákos kajával küszködni ezért csak egyszerűen szólóba kerestem a bejáratot.

Meg is találtam. A pénztárnál illendően köszönve, és bemutatkozva kezdtem neki miért is érkezett a Tesztvilág.

A „kedves” pénztáros hölgyet megkértem, hogy szóljon a tulajdonosnak, vagy vezetőnek. Nekem mindegy ki csak olyan emberre lett volna szükségem, akivel érdemben tudtam volna tárgyalni.

A pénztáros „kedvesen” annyit mondott .. „Ott van a tulajdonos hátul”.

Kértem a hölgyet, hogy szóljon Neki telefonon, vagy ha ez nem lehetséges, akkor van nálam telefon, és hívjuk fel, mert engedélyt szeretnék kérni fotózásra, és egy cikket írni az állatkertről.

Válasz a segítőkész pénztárostól:  Vegyen jegyet, és mennyjen fényképezni. Mindenki ezt csinálja.

Erre a reakcióm annyi volt, hogy megismételtem, hogy cikket szeretnék írni, és dolgozni jöttem. Budapestről utaztam ide ezért, és azt hiszem kutya kötelességem jelezni, ha bármilyen médiától is vagyok.

Továbbra sem kaptam segítséget, így udvariasan köszöntem, és eljöttem.

Ingyen reklám nem kell az Abonyi Állatkertnek?

Nem hiszem, hogy hosszútávon megtérül a pénztáros hölgy segítőkészsége, de bízom abban, hogy az állatoknak nagyon jó dolga van az állatkertben.

De ettől függetlenül akit érdekel, hogy mi mit láttunk az Abonyi Állatkertbe az az alábbi fekete kockát nézze.

aw fekete kocka

 

Azért nem hagyjuk az olvasókat állatkertes történet nélkül, ezért inkább vissza fordultunk, és odavisszük a két zsák száraz eledelt, ahol szívesen fogadnak.

Folytatás a Fővárosi Állat-és Növénykertből!


A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek