Viseld magadon kedvenceid

Estimated read time 3 min read

Egy kis ajándék ötlet, de ezzel nem azt mondjuk, hogy egy majom vagy. Hamarosan megmutatjuk az összes pólót, de előtte megnézzük miről is van szó

állatijópóló

Partnerünk ebben az érdekes játékban az állatijópóló webáruház.

Mivel még pólót még nem teszteltünk, ezért nem is tudtuk elsőre mihez fogjunk. Szétszedjük, vagy kimossuk több száz alakalommal, hogy kinyúlik-e az anyag?

Nem tudtuk, de igazából nem is ez itt a lényeg, hanem az , hogy az egyéniségedhez válaszd a legmegfelelőbb darabot.

Karácsony előtt szerintünk nagyon jó ajándék lehet szeretteidnek. Rengetegféle pólót láttunk a webáruház raktárában, de ami fontos ezzel kapcsolatban, hogy nem kínai cucc, hanem amerikai gyártó terméke.

A rendelések oda érkeznek, és egyenesen a repülőn jön is haza, és csomagolás után a megrendelő címére.

Nem akarunk sokat áradozni, mert a termékek magukért beszélnek, és amit kaptunk ajándékba gyorsan meg is szeretném mutatni mindenkinek.

Pólókat  ide kattintva azonnal eléred!

A 100%-ban pamut The Mountain Öko pólók Amerikából érkeznek, amerikai alapanyagokból készülnek. A kiváló minőséget a világ egyik legszigorúbb minősítése rendszere, az Öko-Tex 100 Certification garantálja.
Míg a legtöbb textil kőolaj alapú festék nyomású, addig a The Mountain pólók készítése során vízbázisú festéket használnak, ezáltal nem csak csodálatosan puhák lesznek, hanem egyúttal vegyszermentesek is. A környezetbarát gyár napenergiát használ a gyártás során, újrahasznosítja a vizet, amely ezúton a szennyezett vegyi anyagoktól mentes.

Az eredetileg fehér pólókra, egy különlegesen tartós technológiával kerül a minta. A több mint 600 egyedileg kikevert szín lehetővé teszi, hogy a tervezők, a fő motívumok mellett, a minta hátterét is megálmodhassák, így kerül a póló teljes felülete befestésre. A pólók különlegessége többek között a  3D hatásban mutatkozik meg, egyediségük az Állati jó motívumokban rejlik. Ha egy ilyen ruhadarab kerül a birtokunkba, számíthatunk rá, hogy a gyerektől, a szomszédig mindenki le akarja majd rángatni rólunk, így aztán célszerü egyúttal többfélét is beszereznünk.

Nagyon fontos kiemelni a méreteket, mivel az amerikai méretek nem azonosak az európai mérettel. Az amcsi méret jelentősen nagyobb a miénknél. A mérettáblázatot itt megtalálod

Tesztvilág nyereményjáték!

 

Lájkold a tesztvilág Facebook oldalán  a pólójátékunkat, és még Karácsony előtt megnyerheted az ajándék pólónkat. Hogy mi van rajta? Az még titok! De nagyon Cool 🙂

A mai naptól 2013.12.04 – 2013.12.18. 23:59 percig érkezett FB lájkok számítanak.

Nyerd meg , és mi küldjük!

Köszönjük a terméket az állatijópóló webáruháznak!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek