Raclette grill

Estimated read time 3 min read

Megnéztük mit tudunk kihozni a Raclette hat személyes grill készülékből

 

Télen már nem lehet grillezni a szabadban, hacsak nincs egy fedett teraszod, vagy valami hasonló, mert a grillezés elég komoly illatokkal, és füsttel jár. Persze van elektromos grill is, ami egy fokkal talán tisztább, mint a hagyományos faszenes, ezért kértünk egy ilyen villany grillt a Plútó Reklám Kft-től.

 

A termék, amivel megpróbáltunk egy jó vacsorát elkészíteni az a Raclette hat személyes grillezője.Raclette grill

Ami tetszett, hogy azonnal fűteni kezdett, amikor bekapcsoltuk, így feleslegesen nem fogyasztja az áramot. Bekapcsolás után már pakolhatjuk is  a jobbnál jobb cuccokat a fölső, vagy az alsó felületekre.

A fölső sütőfelület, a hagyományos grilles elven alulról kezdi sütni a húst, míg az alsó kis tálcákba helyezett „sütnivaló” lassan kezd párolódni, mivel ott megszorul a gőz. Ebből az alsó kis tálcából 6 darab van, ezért akár hatféle dolgot is készíthetünk a fölső nagy grilltől függetlenül. 

Azért jó, hogy kipróbáltuk, mivel azt vettük észre, hogy ehhez a grillezéshez nem kell kertes ház, vagy egy park. A lakótelepi konyhában is épp olyan finomat tudunk készíteni, mintha piknikeznénk.

Miután fölpakoltuk a húsokat, zöldséget,  csak várnunk kellett amíg megsül a finomság.

Készítettünk egy kis filmet is, és amikor éhesek leszünk csak megnézzük, és ha szerencsénk van még jól is lakunk. De félre a tréfával! A grillező bolti ára úgy 6000 Ft körül mozog, ami szerintem így Karácsony előtt még olcsóbb lehet.

Gondoljunk bele mennyibe kerül egy éttermi vacsora 6 személy részére. Ugye már nem kérdés megéri, vagy nem egy ilyen Raclette grill az árát.

Nekünk nem kellett megvenni, mert a Plútó Reklám Kft nagyon segítőkész volt a teszt elkészítésében, ezért ezúton is köszönjük!

Sőt mindazoknak, akik hozzátettek ezt-azt. Családi Húsbolt Szigetszentmiklós, ISAW kamera, SONY, és persze mi, akik minden konyhai tudásunk bevetettünk. 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek